Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok és kollégista vagyok.Az egyik nap elmentem kimenőre a barátnőmmel aztán ahogy járkáltunk találkoztunk 3 fiú csoporttásunkkal.Odamnetünk hozzájuk és elkezdtünk beszélgetni.Aztán az egyik srác elkezdett folyamatosan dícsérgetni,hogy milyen szép vagyok most meghogy jól nézek ki, meghogy milyen jól áll nekem ez a ruha...és pont ő mondta ezeket akiről nemis gondoltam volna..ez jelentheti azt,hogy bejövök neki???

bevallom,hogy nekem is tetszik,de nem tudom,hogy komolyan vegyem-e ezeket amiket mondott mert az igaz hogy megivott előtte egy majdnem fél doboz sört,dehát az semmi...szóval aztsem mondhatjuk,hogy az ital miatt mondta..a barátnőm mondta,hogy majd hívjam ki kimenőre,hogy csak ketten legyünk és,hogy ezt a dolgot beszéljem meg vele...szerintetek is ezt kéne tennem??

jah meg mi van akkor ha le akar smárolni??az a gond,hogy én még sohasem smároltam senkivel és félek,hogy béna leszek...lécci segítsetek!!

2010. ápr. 10. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak le akar venni a lábadról,de nem hiszem,hogy komolyak a szándékai veled.
2010. ápr. 10. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha akar valamit akkor majd közeledik feléd.Aztán akkor majd alakul valami.
2010. ápr. 10. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meleg vagy.
2010. ápr. 11. 11:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyszer el kell kezdeni. Tökéletes alany lehet a srác. De a kérdésedre válaszolva, a barátnődnek igaza van...
2010. ápr. 11. 12:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!