Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen randiknak örülnétek az első pár alkalommal?
9: ez már egyéni tetszés kérdése, én pl hajnalban nem szeretek ébren lenni :). Ha a közelben laktok, akkor ez teljesen jó program, de kb fél óránál több utazást egy második randi még nem ér meg.
2016. máj. 26. 08:17
Hú nekem sok lenne, szerintem nem kell ennyire megtervezni, ahova visz a lábatok.
2016. máj. 26. 10:33
13/19 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs alakulóban senkivel semmi, szóval ez csak egy elméleti kérdés volt. :) Csak kíváncsi vagyok, hogy ki hova szeret menni ismerkedéskor.
Távolabb lakom a Balatontól, Komárom-Esztergom megyében, bár ez még nem akkora távolság szerintem.
Ezt mondom, nem kéne ennyire megtervezni, csak ezért lemenni a Balatonra? Arra legyen elképzelésed, hogy te mit szeretnél csinálni, aztán úgyis igazítjátok majd egymáshoz. Nekem pl. a tervezett romantikus holdfényes sétától felállni a hátamon a szőr, főként ha a férfi azért ragaszkodna hozzá, mert eltervezte és mert romantikus. Szerintem ez alakuljon spontán.
2016. máj. 26. 11:11
15/19 A kérdező kommentje:
Ez nem amolyan eltervezés, hanem én tényleg szeretem ezt csinálni. Nyáron szeretek a Balatonon éjszaka sétálni, a parton ücsrögni, a vízben lenni, mikor nincs szinte senki. Másnapot már lehet ott kezdeni, strand, városnézés, ilyesmi. Bár én éjjel elalszom a kocsiban is, az nem gond, de nyilván egy randin ez nem túl jó ötlet.
Nekem tetszik ez a Balatonosdi amit írtál. :) Szerintem még ott, a Naplemente túra hajóval nagyon romantikus, igaz mi tavaly jól kifogtuk, folyton elbújdosott a nap. :)) Meg persze Tihany is remek helyszín! Ajánlanék még Bulihajót, motorcsónakozást is. Szerintem még a lovaskocsizás is nagyon jó, meg persze a sétalovaglás, ahhoz nem kell semmi lovagló tudás. Ha már lovacskázás, engem nagyon érdekelne a Balaton déli partján, hogy hol vehető igénybe..
2016. máj. 26. 12:35
Szerintem ilyet inkább csak akkor, amikor már jártok. Nem hiszem, hogy ismerkedésnél elmennék valakivel a Balatonhoz és ott töltenék egy egész éjszakát vele.
2016. máj. 26. 12:45
Nyáron akarsz ismerkedni és már most előre meg akarod tervezni a programot?
Még jó, hogy betanult szöveget nem akarsz mondani...
A spontán dolgok a legjobbak, nem ez a betanult/betervezett erőlködés.
2016. máj. 27. 09:36
19/19 A kérdező kommentje:
Valamit te nagyon félreértettél. Ismerőseimmel is ezt szoktuk csinálni, hogy nyáron esténként lemegyünk a Balatonra, másnapra pedig programot szervezünk. Ezt vetettem fel, hogy egy nőnek mennyire tetszene egy ilyen ötlet.
Ebben nincs semmi előre tervezett dolog, és előre betanult szöveg. Az egyetlen erőlködés az a te válaszod volt. De azért köszi. :)
Kapcsolódó kérdések: