Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan rossz kapcsolat h az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan rossz kapcsolat h az mar jo?

Figyelt kérdés

Szinglikent elek es fogyni akarok , ugy döntöttem h engedek egy nyomulos pasi közeledesenek, mondtam neki h fogyasnak se volna rossz a szex , ehhez kepest , nem törekszik h kielegitsen hanem szinte maszturbal rajtam , oralis szexet akar stb , engem nem eleget ki , megis miota vele kapcsolatban vagyok , sikerult fogyni par kilot , kevesebbet eszem, fodraszhoz jarok , összeszedtem magam kisse .

Nem akarok egyelöre komoly kapcsolatot , csak motivacionak hasznalom , szeretem h sokat keres , nagyon keresi a tarsasagom , minden talalkat ö kezdemenyez , es figyelmet kapok de kb ennnyi , amugy figyelmessegeket nem ad , de a talalkakat ö szervezi , ö tartja fenn a kapcsolatot köztunk , föleg h közben kiderult h hazas is , hazudott h szingli jo ideig .

De mindezek fenyeben nem erdekel ugysem akarok semmit töle most mar .

Attol tartok h ha megszakitom vele a kapcsolatot megint enni fogok .

Az az igazsag h nagyon vonzott mint ferfi meg tetszett a ramenössege de link ugye meg az ágyban csupan kihasznal .

Megis az az erzesem h jelenleg ami törtenik köztunk a maximum amit nyujtani tudok egyelöre egykapcsolatban merr normalis kapcsolatra nem erzem magam kepesnek .

Van egy gyerekem is , 10 eves aki minden energiam leköti meg mindig . Az ágybeli gyatra teljesitmenyet annak köversegem szamlajara irom , vagy nem tudom . Ö kielegul mindig es elegedett amugy , behatolaskor gondjai vannak , oralisat imadja viszonozni mar nem.

Parszor megszakitottam a kapcsolatot , de mindig vissza könyörögte magat , követett , hivott en sose kapaszkodtam.

4 honapos a viszonyunk kb .

Velemenyek ???

Röhögöm az egeszet amugy

2016. máj. 23. 00:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%
Az önértékelés a személyiségfejlődés során alakul ki, évtizedek alatt. Nincsenek házilagos technikák a kezelésére. Arra valók a pszichológusok, hogy segítsenek.
2016. máj. 23. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!