Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan rossz kapcsolat h az mar jo?
Szinglikent elek es fogyni akarok , ugy döntöttem h engedek egy nyomulos pasi közeledesenek, mondtam neki h fogyasnak se volna rossz a szex , ehhez kepest , nem törekszik h kielegitsen hanem szinte maszturbal rajtam , oralis szexet akar stb , engem nem eleget ki , megis miota vele kapcsolatban vagyok , sikerult fogyni par kilot , kevesebbet eszem, fodraszhoz jarok , összeszedtem magam kisse .
Nem akarok egyelöre komoly kapcsolatot , csak motivacionak hasznalom , szeretem h sokat keres , nagyon keresi a tarsasagom , minden talalkat ö kezdemenyez , es figyelmet kapok de kb ennnyi , amugy figyelmessegeket nem ad , de a talalkakat ö szervezi , ö tartja fenn a kapcsolatot köztunk , föleg h közben kiderult h hazas is , hazudott h szingli jo ideig .
De mindezek fenyeben nem erdekel ugysem akarok semmit töle most mar .
Attol tartok h ha megszakitom vele a kapcsolatot megint enni fogok .
Az az igazsag h nagyon vonzott mint ferfi meg tetszett a ramenössege de link ugye meg az ágyban csupan kihasznal .
Megis az az erzesem h jelenleg ami törtenik köztunk a maximum amit nyujtani tudok egyelöre egykapcsolatban merr normalis kapcsolatra nem erzem magam kepesnek .
Van egy gyerekem is , 10 eves aki minden energiam leköti meg mindig . Az ágybeli gyatra teljesitmenyet annak köversegem szamlajara irom , vagy nem tudom . Ö kielegul mindig es elegedett amugy , behatolaskor gondjai vannak , oralisat imadja viszonozni mar nem.
Parszor megszakitottam a kapcsolatot , de mindig vissza könyörögte magat , követett , hivott en sose kapaszkodtam.
4 honapos a viszonyunk kb .
Velemenyek ???
Röhögöm az egeszet amugy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!