Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? (lent! )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (lent! )

Figyelt kérdés
nagyon bejön eggyik o.társam,és sztem énis neki,mert mondták már soxor h hogy néz rám,mindig néz,stb...de nem merek lépni! mit tegyek? hogy mondjam meg neki?
2010. ápr. 10. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:

fiú vagy,vagy lány?Hány éves?

vedd fel MSN-re,mivel osztálytársak vagytok,ez akkor sem ciki,ha lány vagy.Beszélgessetek ott sokat,így egyre közelebb kerülhettek egymáshoz,csináljatok olyan programot,ahol többen 9-10en mentek el pizzázni,vagy sétálni,és így többet tudtok együtt lenni sulin kívül.

2010. ápr. 10. 12:31
 2/8 A kérdező kommentje:
megvan msnen,de mindig elfoglalt.volt mikor én írtam rá,de őis írt már rám. nagyon jól elvagyunk,tényleg nagyon soxor néz,mindig ott van ahol én,de nem merek lépn.:S
2010. ápr. 10. 12:34
 3/8 A kérdező kommentje:
am. 15L
 4/8 A kérdező kommentje:
vagyok
 5/8 anonim ***** válasza:
Biztos hogy tetszel neki..Szerintem egyik barátnőd rákérdezhetne hogy bejössz-e neki..Ha hevesen ellenkezik(persze,senki sem vallaná be egy barátnőnek ha félénk,nem akar beégni),akkor ennyit mondhat barátnőd:Hát kár..De akkor mind1. Szerintem ennyiből leesne neki..Ha meg nem,akkor sajnálom..:S
2010. ápr. 10. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:
házi nyúlra nem lövünk :p és ez most komoooooly....
2010. ápr. 10. 15:10
 7/8 anonim válasza:
Szerintem te is tegyél neki utalásokat, és eldől
2010. ápr. 10. 16:54
 8/8 anonim válasza:
.Hüm.Ne te tedd meg az első lépést de utalgass rá.Pl:milyen lenne ha együtt járnátok..:D
2010. ápr. 17. 19:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!