Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » írjak neki sms-t hogy találkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

írjak neki sms-t hogy találkozzunk? . Vagy ne?

Figyelt kérdés

szóval dumáltunk msnen. és szóba jött hogy "adok neki x millióforintot hogyha nem modnja el senkinek a "titkomat"(nincs semmi titok csak hülyéskedtünk:D). és modnta hogy holnap estig meg kell kapnia a pénzt különben elmondja mindenkinek:D. mondtam hogy holnap megyek be a városba úgyis.veszek ki pénzt és elviszem neki:D.mondta oké:D hívjam fel ha megvagyok:D és megadta számát:D....//gyengébbek kedvéért nincs semmiféle szó komolyan pénzről meg titokról csak hülyéskedtünk-.- :D//

na szóval írjak neki smst holnap hogy "találkoznánk- e vagy vmi" vagy inkább hagyjam?:D

ha igen mit íjak?...akár valami vicces is lehet:P

2010. ápr. 10. 00:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha megadta a számát, az nem véletlen volt.

Írj neki és találkozzatok.

2010. ápr. 10. 00:33
 2/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a gyors választ:).

hát:)...rendben...bár félek.hogy mi lesz ha nemet mond.bár bátraké a szerencse:D...

mit írjak?:) valami vicces:)..vagy nem tudom..de nem valami sablonosra gondoltam:D

2010. ápr. 10. 00:37
 3/7 anonim ***** válasza:

írd neki azt hogy: Szia megvan a pénz!Órára vagy menetre dolgozol?:P

Csak hülyültem írd neki h épp a városba jársz és nem lenne kedve veled tartani szerintem biztos veled tart:D

2010. ápr. 10. 00:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne írj mert akkor megmarad a pénzed.

Küldj paraszt SMS-t : csöngesd meg 1x és tedd le. ha köll neki valami akkor vissza fog hívni. :D

2010. ápr. 10. 00:38
 5/7 A kérdező kommentje:

hát oks:)remélem eljön:)

egy smst csak megér:D....bár ő 70-es akkor drágább xD.... nemám:P..megérné:$..még ha nemet mond akkor is

2010. ápr. 10. 00:40
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm az első 00:38-asnak az sms ötletet:P:)ez olyan egyszerű mégis nagyszerű:D

de azért várok még ötleteket:P:)

2010. ápr. 10. 00:44
 7/7 anonim ***** válasza:
persze, írjál neki, mi rossz történhet? lepattint? utána kiröhög? utána elmondja a barátaidnak? ők is kiröhögnek? nincs vesztenivalód, mindenképpen írjál neki.
2010. ápr. 10. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!