Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri próbálkozni?
akk hajrá csak ne egyből bele a lecsoba mert ugy viszont lehet hogy megromlik a kapcsolat ha nemet mondana netán:)
ne várj hanem cselekedj csak okosan:)
17/f
Na figyelj , tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy akarom és kell ez a lány nekem vagy sem, és hagyom hogy másé legyen miközben én meg nagyon szeretem.
Ha sikerül ezt eldöntened akkor ott van a megoldás.
Ha igen akkor menj oda hozzá, és beszélj vele, a szemébe nézz vágj magabiztos mosolyt de! NE hülyegyerek vigyorst hanem mosolyt és mond el neki mit érzel mit szeretnél vele kapcsolatban.
Osztálytárssal járni vétek. Tudom, tapasztaltam. Ha szakítotok, minden nap látnod kell, mert az osztálytársad. Meglehet próbálni, de nem biztos h érdemes.
Hello
2. vagyok.
Ha pedig elkönyvelted h kell akkor tegyél is érte és lépj! Nem minden iskolai szerelem végződik katasztrófával van ami szép éveket hoz majd van ami meg rosszat. Ennyi!. De ha nem teszel azért semmit hogy történjen valami , akkor nem is fog. Úgyhogy vegyél erőt magadon állj elé, és mond meg neki azt amit érzel aztán kérdezd meg hogy ő hogy állna hozzá 1 párkapcsolathoz, melyben ti ketten lennétek , és kérdezd meg h ő mit gondol rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!