Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek megéri próbálkozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri próbálkozni?

Figyelt kérdés
Egy lány az osztályból, aki már egy ideje tetszik, mostanában szakított a barátjával. Talán még esélyem is lenne nála. Mindenképp szeretnék vele beszélni. csak attól tartok, hogy utána megváltozna a barátságunk. Plusz még ami gáz lehet, hogy az egyik haverom is hajt rá elég látványosan, és ő nem tudja, hogy nekem tetszik.
2010. ápr. 9. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:

akk hajrá csak ne egyből bele a lecsoba mert ugy viszont lehet hogy megromlik a kapcsolat ha nemet mondana netán:)

ne várj hanem cselekedj csak okosan:)

17/f

2010. ápr. 9. 20:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Na figyelj , tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy akarom és kell ez a lány nekem vagy sem, és hagyom hogy másé legyen miközben én meg nagyon szeretem.

Ha sikerül ezt eldöntened akkor ott van a megoldás.

Ha igen akkor menj oda hozzá, és beszélj vele, a szemébe nézz vágj magabiztos mosolyt de! NE hülyegyerek vigyorst hanem mosolyt és mond el neki mit érzel mit szeretnél vele kapcsolatban.

2010. ápr. 9. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Osztálytárssal járni vétek. Tudom, tapasztaltam. Ha szakítotok, minden nap látnod kell, mert az osztálytársad. Meglehet próbálni, de nem biztos h érdemes.

Hello

2010. ápr. 9. 21:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Igen úgy érzem, hogy kell nekem, szeretem. Tehát mindenképpen érdemes próbálkoznom.
2010. ápr. 9. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
hány éves vagy, hogy hívnak? nagyon fontos lenne! köcce!
2010. ápr. 9. 21:47
 6/8 A kérdező kommentje:
16. És a nevem miért érdekel?
2010. ápr. 9. 22:02
 7/8 A kérdező kommentje:
És miért fontos?
2010. ápr. 9. 22:05
 8/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Ha pedig elkönyvelted h kell akkor tegyél is érte és lépj! Nem minden iskolai szerelem végződik katasztrófával van ami szép éveket hoz majd van ami meg rosszat. Ennyi!. De ha nem teszel azért semmit hogy történjen valami , akkor nem is fog. Úgyhogy vegyél erőt magadon állj elé, és mond meg neki azt amit érzel aztán kérdezd meg hogy ő hogy állna hozzá 1 párkapcsolathoz, melyben ti ketten lennétek , és kérdezd meg h ő mit gondol rólad.

2010. ápr. 9. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!