Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mi a véleményetek a magas lányokról? Hány cm a max, akivel járnátok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 19:49
21/29 anonim válasza:
Volt a tévébe :) egy pár. Férj és feleség. A férfi 40 cm-vel kisebb, és mégis, ugyan olyan boldogok együtt, mint akik egyforma magasak. Kivétel, ha nem boldogabbak. :)ó
22/29 anonim válasza:
nah azért itt mindenki áradozik a szép hosszú lábakról, azt viszont senki nem említi, hogy egy csomó magas csajnak olyan görbe a lába :S:/ mondjuk nhány kicsinek is
ÉÉÉs nem nincsen alacsony lány tömzsi meg nagymellű...
én személyszerint a csinos kisseb lányokat kedvelem..
és egyébként kinek mi adja most megtudtál pár véleményt aztán majd úgyis az fog számítani hogy a kiszemelted mit gondol rólad...
(szerintem)
24/29 anonim válasza:
kérdező,
nagy melleket bárki csináltathat, a combokat nem lehet megnyújtani :))
25/29 anonim válasza:
Ja, előző is én voltam, meg a 20:15ös is ((:
26/29 anonim válasza:
én is 169 cm vok és 51 kg :D kicsit vékony, de engem nem zavar mert úgy is a magas fiúk jönnek be és nem az alacsony ducik :D csak hát engem is a suliba szoktak csesztetni mert h a lányok közül én vok és mindig is én voltam a legmagasabb. kb. 4 osztos korom óta :D
27/29 anonim válasza:
jah és hol van enniy magas pasi *-* :D felénk ez a minimálon van :(
28/29 anonim válasza:
az utcsó 3 eze legyütt ugyanaz volt :D 13/l :
29/29 anonim válasza:
am tényleg, bocsi az offért, valaki leírna valami helyet, ahol nyüzögnek a magas pasik? mifelénk újpesten igen kevés akad... :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!