Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket zavarna ha kopasz lenne a lány akivel randiztok?
Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 20:10
11/18 anonim válasza:
Bezzeg nekünk nőknek jöjjenek be a kopaszodó/kopasz pasik... :P
(csak viccelek nyugi)
12/18 anonim válasza:
Még női szemmel is undorítónak tartom, hogy mostanság az lett a "divat" a csajoknál, hogy fel van nyírva félig a hajuk.
De ha nekik ez tetszik, akkor ámen. Véleményem szerint, azonban ez férfias jellemvonás és nem nőies! Ha meg kopasz, akkor meg pláne férfias!
13/18 anonim válasza:
Kopasz = teljesen tar koponya, csak fejbőr, más semmi? Az nem tetszene.
A nagyon rövid hajú csajok viszont tetszenek.
15/18 anonim válasza:
Nagyon zavarna!
Egyszer gondolkodtam rajta, hogy ha a lányról tudnám, hogy paróka van rajta, de az elég autentikusnak hatna, akkor vajon elnézném-e, el tudnám-e felejteni, de nem hiszem.
Már a rövid haj is rettentően vágyromboló nálam.
16/18 anonim válasza:
A teljesen kopasz lehet, hogy igen, de ezt nem tudom eldönteni. A felnyírt meg nagyon is bejönne. :D
17/18 anonim válasza:
Nem. Hiszen nem tartom vonzónak a kopasz nőket.
18/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna, ha kopasz a lány akivel randizok! Imádnám, ha találnák ilyen lányt, aki önszántából borotvált kopasz, ha a kisugárzása igazi nőies, életem legjobb randija lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!