Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Randiznátok/járnátok egy genderfluid "lánnyal"?
Fiúk! Titeket zavarna, ha a személy, akivel randiztok, genderfluid lenne?
Huszonéves biszexuális személy vagyok, a biológiai nemem nő, de a nemi identitásom genderfluid. Azaz se nem nő, se nem férfi. Habár legtöbbször a nőies énem a domináns, de gyakran öltözöm és viselkedem fiúként is. Rövid tüsi hajam van, jópár ruhadarabomat a férfi részlegen vásárolom, nem sminkelek (csak ha a nő énem megköveteli), párszor mellkasszorítót (chest binder) is használok... Vannak androgün vonásaim.
Szerintetek illik ezt közölni a fiúval az első randin, ha nem derülne ki (mert mondjuk épp a nőies énem irányít), de úgy néz ki, hogy lenne folytatása? Illetve titeket zavarna ez? El tudjátok képzelni a jövőtöket egy ilyen személy mellett?
Igen randiznek, jarnek ilyen "lannyal".
Egyebkent egy ilyen kerdest kirakni gyk ra kb feler egy fejlovessel. Ez nem az a kozeg ahol ezt fel tudjak fogni az emberek.
Igen szerintem jobban teszed ha elore kozlod ezt a randin. Es olyanokkal isnerkedj akik ezt fel tudjak egyaltalan fogni, meg tudjak erteni, el tudjak fogadni. Mit mondjak ... nem lesz egyszeru dolgod a talalasban. Sokan azt hiszik, hogy ez valamifele divat. Na de ebbe nem megyek bele ... 😁
Kedves 9-es, ne vedd sértésnek, de pont ezt hívják homo- és transzfóbiának, amit leírtál :) Ha nem lennél az, akkor 1. tiszteletben tartanád azt a rövidítést, hogy LMBTQ 2. nem tartanád hülyeségnek az egészet, amit mi találunk ki magunknak 3. nem tartanál minket mentálisan és idegileg labilisnak, ugyanis ez alaptalan butaság. Nem az a baj, hogy ezeket gondolod rólunk, csak akkor ne hidd magadról, hogy nem vagy homo- és transzfób :)
10-es, kifejtenéd bővebben ezt a "nem lehet észrevenni, ami nincs" gondolatot? Miből gondolod, hogy nincs? Netán ismersz?
Kérdező, én megértek sok dolgot ebben a világban, pl.:
transzvesztiták - fétis,oké
b...zik, leszbikusok, biszexuálisok - teljesen elfogadott
aszexuálisok - oké, az ő dolguk
transzneműek, nővé operált férfiak,férfivé operált nők - oké, én elhiszem, hogy nem érezték jól magukat a testükben.
Nade azt, hogy biszex vagy és férfinak és nőnek is érzed magad egyszerre, azt nem vágom. Aki transznemű,annál tiszta sor, nem tudja elfogadni a testét, nem azonos az önképével.
De nálad mi? Hétfőn felkelsz, örülsz, hogy p...wnád van, jól megdu---gatod magad, kedden felkelsz, elszomorodsz hogy pi...nád van, felcsatolsz egy műfarkat és meghúzol egy csajt? Aztán szerdán kezdődik előröl? Vagy mi ez a baromság? Hogy a f***szsba tudná szerinted bárki is elfogadni, hogy egyik nap nőnek, másik nap állítólag férfinak érzed magad? Ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam!
Én nem vagyok semmilyen fób, de ez akkor se normális, ami a világban megy... Hogy divatot csinálnak az aberrált nemi identitásból.
Én nem vagyok semmilyenfób. De utánaolvastam és ez azért tűnik nehéz ügynek, mert ha jól értem kiszámíthatatlan a dolog.
Talán egy másik genderfluid emberrel lenne jó megpróbálkoznod, mert ő biztosan értene és átérezné a helyzetedet. Nem tudom mennyire gyakori ez a dolog, de sok sikert a pártaláláshoz! :) L
1. Idézem: "b...zik, leszbikusok, biszexuálisok - teljesen elfogadott"
Ha teljesen elfogadott általad is, akkor kérlek, ne b*zizz! Sértő, és ha valakit elfogadsz, az azt is jelenti, hogy nem szeretnéd sértegetni. Köszönjük!
2. Kérlek, hadd segítsek megérteni a genderfluid lényegét. A neten egyébként rengeteg segítséget találsz hozzá. Például: [link]
A nemi identitás túlmutat azon, hogy mi van a lábad között. Nem arról van szó, hogy melyik nap épp milyen nemű személlyel "d*gatom meg magam". És igen, biszexuális vagyok, mert ugyanúgy bele tudok szeretni egy nőbe, mint egy férfiba. Vagy akár egy másik genderfluid személybe. Számomra nem a nem a lényeg, hanem az intelligencia, a közös érdeklődés, a humor... És súlyos tévedés, hogy azért, mert biszexuális vagyok, sokkal szabadabb, erkölcstelenebb életmódot élnék, mint a hetero-cisz emberek. Vagy hogy az egyik nap még ezzel, a másik nap meg már amazzal bújnék ágyba.
Csak reménykedni tudok, hogy akad a világban olyan, aki azért tud engem szeretni, aki vagyok, az eszemért, a kedvességemért, a kitartásomért, a türelmemért, és nem azért, mert XY nemű vagyok.
12: Márpedig nem vagyok fób, mert a biszexuálisokkal és homoszexuálisokkal semmi gondom nincs. Ismerek is párat, jól megvoltunk régen, amíg tartottuk a kapcsolatot. Ha annyira utálnám őket, akkor máshogy viselkedtem volna.
Amiről most szó van, az csak egy divat, ami pár éve kezdődött nyugaton és úgy nézem, hogy mostanában ért ide. Arról szól csak a dolog, hogy minél különlegesebbnek akarja magát hinni az illető, ezért találja ki magának a hülyeségeket.
Mint írtam, fiús lányok régen is voltak (volt aki be is jött nekem), de ez már túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!