Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szokott a leginkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FFDP kérdése:

Mit szokott a leginkább elszúrni egy ismerkedő srác?

Figyelt kérdés
Lányok, mi az amit a legtöbbször el szoktak szúrni a srácok? Ne nézzetek butának légyszíves csak nagyon tetszik egy lány és nagyon nem szeretném elrontani.
2010. ápr. 9. 17:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Elhívtad már randizni, vagy még most fogod? Kb.hány éves vagy és ő (15,25,35 nem mindegy?
2010. ápr. 9. 17:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha a beszélgetés a friss ismerettségben hamar elterelődik a szexualitásra (poénkodni lehet vele bizonyos mértékig de nem kéne eröltetni)

vagy ha bunkón kritikusan áll hozzám.

2010. ápr. 9. 17:32
 3/10 A kérdező kommentje:
El akarom hívni, 16.
2010. ápr. 9. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:

Na igen az előzőt semmi esetre se tedd. és ne legyél nagyképű vagy nem törődömnek látszú (a kérdésedből ítélve nem leszel). és próbálj meg nem nagyon izgulni, igazából szerintem egyik lány se szereti se a túl vagány se a mamlasz srácokat.

Hívd el, és add tudtára hogy tetszik neked, akár meg is mondhatod.

2010. ápr. 9. 17:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Általában elég lazának tűnök azt mondják, közben viszont nagyon szoktam parázni, pedig nincsenek rossz adottságaim egyáltalán, de mégis. Mondjuk a múltkor jó volt, mert ittam előtte egy sört :D
2010. ápr. 9. 17:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez normális, a lányok is ilyenek egyébként nem lenne ilyen izgalmas.
2010. ápr. 9. 17:54
 7/10 A kérdező kommentje:
:)
2010. ápr. 9. 18:06
 8/10 anonim ***** válasza:

HA valaki unalmas és sótlan,az elég kiábrándító.(ezt a randihely választásból meg a beszélgetésekből le lehet szűrni)

Nálam az sem túl nyerő,ha valaki nagyon biztos a dolgában és játsza a macsót...

2010. ápr. 9. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Legyél kedves,barátságos, nyitottvidám és add önmagad.

DE ne ess abba a hibába hogy elhívod pl sétálni és amikor a lány megkérdezi hova mentek ne válaszold azt hogy nekem mindegy ahova te szeretnél! ez szánalmas uncsi és kiábrándító.Te hívtad el,Te szervezed a programot.A második randin szervezheti Ő de az első randi az azé aki randizni akar és itt ez ugye Te volnál:) Második leggyakoribb hiba ha túl nyálas vagy.Oké a lányok szeretik a romantikát de nem szeretnénk pocsolyában úszkálni a sok nyáltól.Első randin nincs virág ..szerintem de ez lány függő.Csók..hát azis veszélyes terep.Hacsak nem mutatja hogy csókolózni akar érd be egy aranyos jóéjt puszival.És az első pár randin ne nagyon emlegesd azt hogy amikor megláttad rögtön tudtad hogy ő lesz a feleséged meghogy hány gyereketek lesz..Oké ez túlzás de nekem volt ilyen barátom és elég idegesítő volt egy idő után.

ja és mégegy tanács a randi utánra ha már megismertétek egymást és tetszik mindkettőtöknek a másik és bemutatnád a barátaidnak akkor 1.ha nem akarod a haverjaid előtt nyalni falni előre tisztázd vele a szitut hogy a barátaid előtt a kezét fogod és max puszi mert ha nem abból sértődés lesz.

2.a barátaid előtt ne legyél túl más ne felgmázz ne alázd hogy előadd a macsót mert akkor elmenekül.

sok szerencsét!;) puszi

2010. ápr. 9. 21:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2010. ápr. 9. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!