Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek az ilyen férfiakról?

Figyelt kérdés
Akik nyugodtak, békések, toleránsak, kiegyensúlyozottak, mindenkit úgy fogadnak el ahogy van. Nem lehet kihozni őket a sodrukból. Nem szigorúak magukhoz és másokhoz sem, lazák és szabad szelleműek, ezért sokféle emberrel jól kijönnek. Nem mennek bele fölösleges konfliktusokba, nem esik nehezükre igazat adni a másiknak, inkább ráhagyják a dolgokat.
2016. máj. 15. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
Ez mind mellékes a lányoknak, a külső fontosabb.
2016. máj. 15. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Lássuk csak, nem szigorú magához, ez mit jelent? én nagyon szigorú vagyok saját magamhoz, nem szeretnék egy olyan pasit aki azt mondja, hm ma nem dolgozni vagy ma nem megyek edzeni
2016. máj. 15. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen minden mindegy embereket szokták kihasználni.
2016. máj. 15. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

Nekem nem kéne olyan férfi, aki szrik bele a világba, és még egy értelmes vitára sem fogékony.

23N

2016. máj. 15. 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Tehát konfliktuskerülő? Vannak konfliktusok, amikbe bele kell menni. Az jó, hogy nem agresszív, de azért tudjon kiállni magáért vagy másikért vagy az elveiért.
2016. máj. 15. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem idegesít az ilyen ember, mivel én pont az ellentéte vagyok.

Szeretek irányítani, vitatkozni, szeretem kinyilvánítani a véleményem és maximálisan kiállok magamért, na meg kicsit lobbanékony és türelmetlen vagyok :)

Ez utóbbiakat már egy ideje próbálom elnyomni magamban, de nagyon nehéz! :)

Utálom az igazságtalan, logikátlan dolgokat (amiből a melóhelyemen akad elég) és folyamatosan küzdök azért, hogy értelmes, átlátható, logikus legyen minden.

Persze, észérvekkel meggyőzhető vagyok, csak sajnos kevesen veszik a fáradtságot, hogy felvilágosítsanak a dolgok miértjéről, így marad a folyamatos háborgás :)

2016. máj. 15. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok és kajálnak a nők. Ne higgy a többieknek ;)

Bár hozzá kell tenni, hogy ez csak egy része az adott egyénnek. Ez csak az okozat. Az ok miatt kajának.

Azzal mondjuk nem értek 1et, hogy igazat adni a másiknak. Egy dolog, hogy nem hagyom magam fárasztani, de azért nem fogom azt mondani hogy igaza van :)

Egy lány azt mondta, hogy engem nem lehet nem szeretni.

Sokan ez alapján azt mondják, hogy nem áll ki az ember maga mellett. Ez egyáltalán nem ezt jelenti. Meg van a véleményem, amit megállás nélkül tudok is részletezni. De nem vitázok, csak max munkaügyben.

A vita, az én szemszögemből harc. Én senkire nem akkarok semmit se ráerőszakolni. Az vitázik, aki mindent úgy akar látni kívül, amilyen ő belül. Én meg elfogadom azt, hogy mindenki más. Aztán ha ő úgy gondolja, akkor elfogadom.

Én a saját személyiségemmel hatok másokra. Példát mutatok, nem nevelek. Amikor valaki kibeszél mást a háta mögött, akkor mindig csitítok. Mondom, hogy nyugi van... :) béke Ez a sok ki apróság változtatja meg a világot. Mert amikor már 10edjére fogja mondani, én meg 10edjére mondom hogy béke van, akkor lehet utána ő is kevesebbszer fogja ezt csinálni. Belül legnyugszik, mert én nem erősítem meg benne azt amit ő sugároz. Nincs visszacsatolás, csak elveszik amit kiad magából.

A meglátásom szerint, a jelenlegi egyik legnagyobb gond a világon, hogy valami, amit nem látuk jónak - a mi szemszögünkből - azt erővel akarjuk megváltoztatni.

Erre egy kiváló példa a politika. Akárhányszor buktatják meg a rendszert, ismét ugyan az telepszik vissza rá, csak más álarcban. A változásnak mélyen kell kialakulnia, hogy azon ne álljon meg a jelenlegi. Ezért nem vitázok, mert senkit nem változtatok meg kívülről, belülről kell változnia. Ehhez pedig csak láthatatlan segítséget nyújtok.

2016. máj. 15. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!