Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek az ilyen férfiakról?
Nekem nem kéne olyan férfi, aki szrik bele a világba, és még egy értelmes vitára sem fogékony.
23N
Engem idegesít az ilyen ember, mivel én pont az ellentéte vagyok.
Szeretek irányítani, vitatkozni, szeretem kinyilvánítani a véleményem és maximálisan kiállok magamért, na meg kicsit lobbanékony és türelmetlen vagyok :)
Ez utóbbiakat már egy ideje próbálom elnyomni magamban, de nagyon nehéz! :)
Utálom az igazságtalan, logikátlan dolgokat (amiből a melóhelyemen akad elég) és folyamatosan küzdök azért, hogy értelmes, átlátható, logikus legyen minden.
Persze, észérvekkel meggyőzhető vagyok, csak sajnos kevesen veszik a fáradtságot, hogy felvilágosítsanak a dolgok miértjéről, így marad a folyamatos háborgás :)
Én ilyen vagyok és kajálnak a nők. Ne higgy a többieknek ;)
Bár hozzá kell tenni, hogy ez csak egy része az adott egyénnek. Ez csak az okozat. Az ok miatt kajának.
Azzal mondjuk nem értek 1et, hogy igazat adni a másiknak. Egy dolog, hogy nem hagyom magam fárasztani, de azért nem fogom azt mondani hogy igaza van :)
Egy lány azt mondta, hogy engem nem lehet nem szeretni.
Sokan ez alapján azt mondják, hogy nem áll ki az ember maga mellett. Ez egyáltalán nem ezt jelenti. Meg van a véleményem, amit megállás nélkül tudok is részletezni. De nem vitázok, csak max munkaügyben.
A vita, az én szemszögemből harc. Én senkire nem akkarok semmit se ráerőszakolni. Az vitázik, aki mindent úgy akar látni kívül, amilyen ő belül. Én meg elfogadom azt, hogy mindenki más. Aztán ha ő úgy gondolja, akkor elfogadom.
Én a saját személyiségemmel hatok másokra. Példát mutatok, nem nevelek. Amikor valaki kibeszél mást a háta mögött, akkor mindig csitítok. Mondom, hogy nyugi van... :) béke Ez a sok ki apróság változtatja meg a világot. Mert amikor már 10edjére fogja mondani, én meg 10edjére mondom hogy béke van, akkor lehet utána ő is kevesebbszer fogja ezt csinálni. Belül legnyugszik, mert én nem erősítem meg benne azt amit ő sugároz. Nincs visszacsatolás, csak elveszik amit kiad magából.
A meglátásom szerint, a jelenlegi egyik legnagyobb gond a világon, hogy valami, amit nem látuk jónak - a mi szemszögünkből - azt erővel akarjuk megváltoztatni.
Erre egy kiváló példa a politika. Akárhányszor buktatják meg a rendszert, ismét ugyan az telepszik vissza rá, csak más álarcban. A változásnak mélyen kell kialakulnia, hogy azon ne álljon meg a jelenlegi. Ezért nem vitázok, mert senkit nem változtatok meg kívülről, belülről kell változnia. Ehhez pedig csak láthatatlan segítséget nyújtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!