Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik egy lány mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy lány mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy lány már régóta meg akartam szólítani csak 1 a baj én 76 kiló vagyok és a pasija mind vékonyak voltak. Nem merem megszolitani mert félek hogy kigúnyolna és elmondaná a barátnőinek és az egész osztály röhögne rajtam léccives segiccsetek

13/F

2010. ápr. 9. 13:45
 1/9 anonim válasza:
Sajnos ez az egyik legnehezebb pillanat a megszólítás ... de hidd el miután megtörtént nem lesz gond. a lányoknál kissebb százalékban számít a külső inkább a jellem a fontos és a magabiztosság :) Szóval szerintem próbáld meg, nem hiszem h el fog utasítani bár nemtudom 13éveseknél hogy van ez de idősebbeknél így van :) Remélem segített
2010. ápr. 9. 14:13
 2/9 A kérdező kommentje:
koszi még valaki tudna irni mert lehet hogy van több változat is
2010. ápr. 9. 14:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne itt kockulj, hanem menj el lefogyni.

13 évesen tuti sok pasija lehetett... Menny oda azt mondd meg a frankót mikor egyedül van.

2010. ápr. 9. 15:35
 4/9 A kérdező kommentje:

de az a baj hogy ő ojan hogy mindig ottvannak a barátnői és már probáltam h amikora suliba hetesek voltunk akkor akartam de akkor meg kiment ...

de szerinte vicces vagyok sokat nevet amit beszologatok másnak/tanárnak

2010. ápr. 9. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:

ne azzal kerázd magad,hogy arcoskodsz.. :))

1oo% h rengetek pasija volt 13 évesen.. ( :

szerintem mondd meg neki..

2010. ápr. 9. 15:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Ami egy lánynál fontos: ne játssza meg magát,ne keménykedjen előtte, legyen udvarias, őszinte,legyen megértő és figyelmes

Extrák:

-A lányok általában romantikus típusok.(általában!!!) Sokat ér nekik egy jól megszervezett piknik, vacsora, vagy randi.

-Számít az is, ha megdicséred a haját, vagy a ruháját, így érzi, hogy tetszik neked és maga biztosabb lesz!

-A lányok szinte mindig homályosan, ködösen adják a fiúk tudtára, hogy mit éreznek.(És sokszor nem is merik)

Nézz be a weboldalamra: dark-sitee.lapunk.hu

14/L

2010. ápr. 9. 15:49
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ezvolt a legjobb tanács eddig köszönöm
2010. ápr. 9. 15:50
 8/9 anonim ***** válasza:

még h a jellem a fontos a lányoknak...

anderzen baz.dmeg

2010. ápr. 9. 17:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy jó tanácsot adok neked, ha a csaj jófej akkor biztos nemfog kigúnyolni, de ha ribanc akkor hagyd szerintem és sok sikert!

2010. ápr. 11. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!