Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Meddig tudtok várni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Meddig tudtok várni egy lányra, hogy beadja a derekát (szex)? Mennyi időnek kell eltelnie, hogy szex után arra gondoljatok, hogy "na megérte" és ne pedig arra, hogy "na, ez is egy jó nagy k**va"?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 23:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha szeretem akkor addig várok amig fel nem készül rá...

De ez partnerfüggő...

Ha 1-2 nap is de nem rögtön az első nap akkor nem krva:)

2010. ápr. 8. 23:28
 2/12 anonim ***** válasza:
2-3 perc. Ez a krvázás csak a nők fejében létezik.
2010. ápr. 8. 23:29
 3/12 A kérdező kommentje:

2.:a fenéket!:D Fiútársaságban vagyok nagyon sokat,haverjaim 80%-a is fiú,hallok eleget ilyenekről:D Bár lehet,hogy pasifüggő...

1.-nek meg köszi a választ:)

2010. ápr. 8. 23:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Várni? dehogy várunk
2010. ápr. 8. 23:35
 5/12 anonim ***** válasza:
2%
Az a k*rva, aki húzza a fejemet. Magyarán, aki nem akar minél hamarabb túllenni az együttléten. Én annak csak örülök, ha egy lány lefekszik velem hamar. Egyébként olyan 1 hónapot vagyok hajlandó várni. Ha addig nem jön össze, akkor kalap-kabát.
2010. ápr. 8. 23:42
 6/12 anonim ***** válasza:
ez hülyeség h csak a nők fejében él. nemegy férfi ismerősöm van, és egytől egyik ugyanazt állítja, ha nem kur_va, de megvan az ilyen nőkről a véleményük, és hosszútávon egyiknek sem kéne, csak használati eszközként gondolnak rá, ennyi.
2010. ápr. 8. 23:50
 7/12 anonim ***** válasza:

Mikortól számítva?

A második kérdésre válaszolva pedig: Nem konkrétan az időtől, hanem az idő minőségétől függ, hogy valakit minek tart az ember az első együttlét után.

Tehát:

- Ha együtt töltök egy lánnyal egy csodás napot, amit mind a ketten élvezünk és az után fekszünk le, biztos, hogy nem tartanám k*rv*nak.

- Ellenben, ha egy csajjal együtt vagyok 1 évig, de azt az 1 évet nem élvezem és Ő se, és az után fekszünk le, akkor ugyan úgy k*rv*nak tartanám, aki még húzta is az időt.

Remélem valamennyire érthető. :)

19F

2010. ápr. 9. 00:42
 8/12 anonim ***** válasza:
ha első sex akkor akár hónapokat is lehet várni, de felnőtteknél már második randinak ágyban kell véget érnie:D
2010. ápr. 9. 01:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Volt már olyan hogy első este lefeküdtünk, és nem gondoltam róla hogy ku*va, de volt hogy 10hónapot vártam a lányra.Én maximum 2 évig tudnék várni, de azt legalább hagynia kéne hogy kinyaljam:D
2010. ápr. 9. 02:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Az a k*rva, aki valamilyen hátsó szándékkal fekszik le veled (pénzért, vagy más előnyért), nem szeretetből, vagy vágyból. Aki azért fekszik össze az emberekkel, hogy hízlalja az egóját, hogy ő milyen jó csaj. Egyébként jellemzően k*rvásan, plázacicásan öltözködik egy ilyen csaj. A külsőségekre menő r*banc mindig rosszabb pozicíóból indul (k*rvasági megítélésben), mint egy normálisan felöltözött visszafogott lány.

Ellenben, aki jó csaj és fellálgolunk egymás iránt, az a legtermészetesebb, hogy minél előbb lefekszünk.

2010. ápr. 9. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!