Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Meddig tudtok várni egy lányra, hogy beadja a derekát (szex)? Mennyi időnek kell eltelnie, hogy szex után arra gondoljatok, hogy "na megérte" és ne pedig arra, hogy "na, ez is egy jó nagy k**va"?
Ha szeretem akkor addig várok amig fel nem készül rá...
De ez partnerfüggő...
Ha 1-2 nap is de nem rögtön az első nap akkor nem krva:)
2.:a fenéket!:D Fiútársaságban vagyok nagyon sokat,haverjaim 80%-a is fiú,hallok eleget ilyenekről:D Bár lehet,hogy pasifüggő...
1.-nek meg köszi a választ:)
Mikortól számítva?
A második kérdésre válaszolva pedig: Nem konkrétan az időtől, hanem az idő minőségétől függ, hogy valakit minek tart az ember az első együttlét után.
Tehát:
- Ha együtt töltök egy lánnyal egy csodás napot, amit mind a ketten élvezünk és az után fekszünk le, biztos, hogy nem tartanám k*rv*nak.
- Ellenben, ha egy csajjal együtt vagyok 1 évig, de azt az 1 évet nem élvezem és Ő se, és az után fekszünk le, akkor ugyan úgy k*rv*nak tartanám, aki még húzta is az időt.
Remélem valamennyire érthető. :)
19F
Az a k*rva, aki valamilyen hátsó szándékkal fekszik le veled (pénzért, vagy más előnyért), nem szeretetből, vagy vágyból. Aki azért fekszik össze az emberekkel, hogy hízlalja az egóját, hogy ő milyen jó csaj. Egyébként jellemzően k*rvásan, plázacicásan öltözködik egy ilyen csaj. A külsőségekre menő r*banc mindig rosszabb pozicíóból indul (k*rvasági megítélésben), mint egy normálisan felöltözött visszafogott lány.
Ellenben, aki jó csaj és fellálgolunk egymás iránt, az a legtermészetesebb, hogy minél előbb lefekszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!