Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy 14 éves lány számára az ideális pasi?
ezmilyen kérdés már? mi az h milyen egyének vannak? minden ember más.
de vannak pl a 14 éves vagyok, de kipakolom a hatalmas melleim és szoliba is járok minden 7en tipus, na ezeknek tuti h vmi kigyúró félben levő rosszfiú fog kelleni.
de most remélem nem ezek alapján akarod majd bekategorizálni magadat.
azt te tudod h neked milyen pasi jön be
jahogy pasi vagy....oké:D
hát sztem a 14 éves lányok többsége még ott tart h szeret divatosan öltözködni, felhívni magára a figyelmet, szóval ezmellé vmi macsóbb gyerek illik, aki a fél sulinak bejön...
de nemcsak ilyen 14 évesek vannak ám, de én úgyvettem észre h ebben a korban még inkább az olyan pasikra buknak akikre mindenki más is a suliban. de vannak kivételek, akinek pont az fog megtetszeni, akit senki más nemvett észre.
de most amiket én ide leírtam, remélem nem az a terved h akkormost átmész macsó rosszfiúba h taőpadjanak rád a csajok.
ez attólis függ h a lány milyen. mert ha nemez a típus akkor valszeg neki nem a "rosszgyerek" fog bejönni.
A mai világban nagyon fontos a megjelenés. Kigyurt test jo ruházat . Mindent elárul az illetöröl. Szoval akárhányéves 14-töl 99-ig mindenkinél elöny az ilyesféle megjelenés.Sokan mondják hogy a szépség belüröl fakad. LOL hülyeség!! eZEK AZok akiknek sose volt igazi párkapcsoltauk vagy egyáltalán nem is volt
sajnos ez van
Azok mondják+
Kimaradt sorry
Elöző válaszoló:)
a szépség belülről fakad ez azért részben igaz. mert vannak olyan emberek akiknek külsőre eléggé nemtúl mutatós párja van, és mégis együttvannak szerelemben. akkor vajon miért? hát a belső tulajdonságokért, amikért ő szépnek látja a neméppen szép párját.
máshonnan megközelítve pedig, ha látsz egy jópasit/jócsajt, akkor első ránézésre bejön, beszélgetsz vele, megismered és vagy mégjobban bejön, vagy egyáltalán nem. azis azért van, mert megismered a belső szépségét, vagy éppen a belső rondaságát.
úgyhogy belül is van szépség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!