Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál süket néma lánnyal vagy fiúval?
Eleve meg ismerkedés is gondot okozna.Na meg minek járnék egy "problémás" emberrel, amikor van rengeteg más egészséges ember is.Nagyon idegesítő lenne szerintem hogy nem tudnék vele normálisan kommunikálni, mutogatni meg nem fogok/nem akarok.
Határozott NEM.
Ha beleszeretnék, igen. De csakis akkor. ;)
Nálam az ilyesmi nem kizáró ok, ahogy a látássérülés sem.
Ettől függetlenül szívesen megtanulnám a jelelést [a siketek nem mutogatnak meg hadonásznak, hanem jelbeszéddel, jeleléssel kommunikálnak!], hogy velük is beszélgethessek végre. :)
Én hallássérült vagyok és beszélni(furán is szoktam) tudok meg jelbeszédet is.Van barátom aki szintén épp halló,szeret engem :)
21/L
Szia!
Simán járnék süketnéma lánnyal. Sőt...
végre lenne olyan pasi,aki nem szol rám állandóan hogy csendesedjek már,nem hallja a filmet:D
viccet félretéve,el tudom képzelni,bár nem tudom hol ismerkednék meg vele,nem ismerem a jelnyelvet,kinézet alapján meg nem szeretek bele senkibe...
22/L
Teljesen mindegy, hogy süket,néma, béna, vak, fél lábú, mert a hangsúly azon van, hogy lány/fiú. Akit pedig az ilyen dolgok befolyásolnak az ezek szerint nem a szeretetre alapoz hanem az érdekre, külsőségre, közvéleményre, környezetnek való megfelelésre. A barátoknak, szülőknek, munkatársaknak, szomszédnak, rokonoknak kurv@ra semmi köze hozzá ki kivel jár, mert mindenki foglalkozzon magával és ne ossza az észt, hogy mik a hátrányai, hisz mi a jó fene köze van hozzá. Ha valaki megjegyzést merne tenni barátnőmre tennék róla, hogy a jövőben neki is hasonló problémái legyenek miután maradandó sérüléseket okoznék neki és fél hülye lenne egy életre.
Szóval én magát az embert veszem észre és nem a betegségét. Járnék süket néma lánnyal minden további nélkül.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!