Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban lányok és nők véleményére lennék kíváncsi, hogy miben kellene fejlődniük a magyar férfiaknak, a külföldi pasikhoz képest?
Gyakran hallani azt, hogy a külföldiek másak, jobbak, érdekesebbek. Mi lehet ennek az oka? Miben kellene változtatásra való hajlamot tanúsítani?
Nyilvánvalóan ez nem vonatkozik mindenkire, de érdekelnének a tapasztalatok, vélemények.
Hogy a nőket egyenlőnek tartsák végre? Mi van? Általános iskolától munkahelyig mindig, értsd mindig a nőknek volt előnyük a férfiakkal szemben. Tudnék mesélni...
"Hogy ha egy nő felvet egy ilyen problémát, akkor ne az legyen a válasz, hogy h*lye femináci, biztos farokhiányod van, és ne az legyen a természetes, hogy nőként főzzél-mossál-takarítsál-neveld a gyereket-hozd a sört és térdelj le..." - Te hol olvastál ilyeneket?
Az elmúlt hónapokban volt lehetőségem külföldiekkel randizni. Nem mondom,hogy nagyon tudnék statisztikát készíteni belőle, mert két egyforma nemzetiségű nem volt.
Az tény, hogy a sztereotípia a latin macsókról bejött...egyetlen srác volt, aki első randin levett a lábamról (nem feküdtem le vele, de csók volt, és nem gondoltam volna, hogy én első randin valaha smacizni vagyok), egyszerűen udvarias, figyelmes volt, nagyvonalú (két pohár boromat fizette, úgyhogy nem kell semmi különösre gondolni), pont annyira nyomult, hogy kiessek mindenféle kontrollból és zavarba jöjjek, de egyáltalán nem nyomult túlságosan.
A dolog hátulütője: nem akart komolyabbat, vagy folytatást, és én a viselkedéséből tök nem ezt vettem le, úgyhogy nagyot puffantam.
Másik pozitív tapasztalat, hogy szórakozóhelyen nagyjából a férfiak, nők aránya egyforma volt, és nem nyomult semmilyen srác rám dörgölőzve, maximum beállt a "körünkbe" táncolni.
Az elmúlt hónapokban volt lehetőségem külföldiekkel randizni. Nem mondom,hogy nagyon tudnék statisztikát készíteni belőle, mert két egyforma nemzetiségű nem volt. (Randiztam dánnal, hollanddal, lengyellel, brazillal, portugállal)
Az tény, hogy a sztereotípia a latin macsókról bejött...egyetlen srác volt, aki első randin levett a lábamról(a brazil srác) (nem feküdtem le vele, de csók volt, és nem gondoltam volna, hogy én első randin valaha smacizni vagyok), egyszerűen udvarias, figyelmes volt, nagyvonalú (két pohár boromat fizette, úgyhogy nem kell semmi különösre gondolni), pont annyira nyomult, hogy kiessek mindenféle kontrollból és zavarba jöjjek, de egyáltalán nem nyomult túlságosan.
A dolog hátulütője: nem akart komolyabbat, vagy folytatást, és én a viselkedéséből tök nem ezt vettem le, úgyhogy nagyot puffantam.
Másik pozitív tapasztalat, hogy szórakozóhelyen nagyjából a férfiak, nők aránya egyforma volt, és nem nyomult semmilyen srác rám dörgölőzve, maximum beállt a "körünkbe" táncolni.
Egyébként egyetértek egy korábbi hozzászólóval, nem a magyar pasikkal van gond alleszusammen, hanem némelyikkel. Na meg persze a "partykultúrával".
9-es ez így van
Már nem emlékszem kik és mikor (na ez így hasznos lesz) de végeztek egy nagy számú mentálhigénés felmérést Magyarországon. Az európai átlagtól az önbizalom, önértékelés kategóriában tértünk csak el, és csak a férfiak, méghozzá negatívban.
Szerintem ez a megszégyenítés hatása ami az oktatásunkban, nevelésünkben jelen van, aka poroszos nevelési stílus.
Egyébként tény, ahogy megyünk Nyugatabbra (és Északabbra) tűnnek el egyes nemi sztereotípiák, itt Hollandiában pl. a nők nagyon szókimondóak, sokszor ők kezdeményeznek, ők a dominánsak a kapcsolatokban, de pl. fizetés esetén mindig feleznek, nem szokás a férfinek itt meghívnia egy nőt. (Az egyik holland pasi akivel randiztam a második randink végén felajánlotta, hogy meghív, hiszen amúgy sem fogyasztottam sokat... mire jeleztem, hogy dehogy, felezhetjük, láthatóan megkönnyebbült... azért lelke rajta, próbálkozott)
Udvariasságban....
Azért elég égő, hogy bárhova megyek a belvárosban a férfiak kb fellöknek, hogy a mozgólépcsőn előttem legyenek, nekem kell lelépnem a járdáról, hogy ő elférjen, az ajtót az arcomba vágja. Alapvető dolgok, és mégis a többség erre sem képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!