Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ha msn-en jót beszélgettünk, de nem írt rám utána?
16éves lány vagyok és egy 19éves srác tetszik (kb a suli legmenőbb sráca...). 1 suliba járunk, neki ez az utolsó éve. Van 1 bnőm akit ismer (nem iskolatárs és nincsenek olyan jóban) és így 1szer találkoztunk (kb 5en és akkor nem beszélgettem a sráccal). Aztán amikor bnőmmel msn-ezett akkor kezdett nekem tetszeni. Felvettem msn-re, 3szor ráírtam és volt, hogy sokára válaszolt (max 10perc) de akkor mindig rendesen (szóval nem 1-2 szóval), ő is kérdezett és kedves volt.
Aztán még két hétig vártam, nem írt rám így töröltem...Aztán megnéztem és nála se vagyok fent (bár tudom h a partnerlista-karbantartó nem megbízható olyan is "törölt" aki am. mindig rámír...)
Reménytelen és felejtsem el vagy mit tudnék csinálni?
"a suli legmenőbb sráca"....öcsém bmeg ez már divat?Leszek én is laza és bunkó....azt én leszek a világon a legmenőbb....
Amúgy meg játszik veled...hagyd a francba...nem tetszel a legmenőbb srácnak...
Istenem ha törölted akkor nála hogy lennél fenn? Ez nem egyoldalú dolog: Ha te kitörlöd akkor nála is kitörlődsz... Egyébként pedig lehet hogy a törlést annak vette hogy nem jön be neked és lekoppintottad és előtte azért nem írt rád, mert a fiúk általában nem szoktak msn-ezni. Jó, lehet hogy sokszor van fent, viszont nem ír senkinek, max az üzenőablakába... A férfiak általában szeretnek szemtől szemben beszélni, főleg ha ilyen dolgokról van szó (udvarlás például)
15/f
04-08 21:05
nagyon nemjól tudod... attól még hogy te törölsz valakit attól ő még látnifogja h fentvagy...
köszönöm a válaszokat! hasznosak voltak
próbálom elfelejteni. ma iskolában meg 3szor elmentem mellette és láttam h néz. de ilyenkor meg alig mertem én ránézni :/ tapasztalatlan vagyok még az ilyenekhez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!