Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a teendő ha msn-en jót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő ha msn-en jót beszélgettünk, de nem írt rám utána?

Figyelt kérdés

16éves lány vagyok és egy 19éves srác tetszik (kb a suli legmenőbb sráca...). 1 suliba járunk, neki ez az utolsó éve. Van 1 bnőm akit ismer (nem iskolatárs és nincsenek olyan jóban) és így 1szer találkoztunk (kb 5en és akkor nem beszélgettem a sráccal). Aztán amikor bnőmmel msn-ezett akkor kezdett nekem tetszeni. Felvettem msn-re, 3szor ráírtam és volt, hogy sokára válaszolt (max 10perc) de akkor mindig rendesen (szóval nem 1-2 szóval), ő is kérdezett és kedves volt.

Aztán még két hétig vártam, nem írt rám így töröltem...Aztán megnéztem és nála se vagyok fent (bár tudom h a partnerlista-karbantartó nem megbízható olyan is "törölt" aki am. mindig rámír...)

Reménytelen és felejtsem el vagy mit tudnék csinálni?

2010. ápr. 8. 20:48
 1/10 k2k2k2 válasza:
Beszélj vele személyesen.. ne a virtuális világban élj! Amugy meg ha sokáig nem keres akkor szard le, lehet hogy csak játszik.
2010. ápr. 8. 20:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy én is kérdezek, de hogy érted, hogy megnézted, és láttad, hogy törölt? Ezt meg lehet nézni? Akkor le vagyok maradva:)
2010. ápr. 8. 20:55
 3/10 anonim ***** válasza:

"a suli legmenőbb sráca"....öcsém bmeg ez már divat?Leszek én is laza és bunkó....azt én leszek a világon a legmenőbb....

Amúgy meg játszik veled...hagyd a francba...nem tetszel a legmenőbb srácnak...

2010. ápr. 8. 20:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyébként a kérdésedre válaszolva, szerintem ne nagyon erőltesd ezt a dolgot. Nem azt mondom, hogy mostmár teljesen felejtsd el, de ha nem írt Rád soha, akkor már Neked sem kellene, mert ha szeretne valamit, biztos, hogy megtalálná a módját, hogy tudjatok beszélni. Mindenesetre én szorítok! :)
2010. ápr. 8. 20:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Istenem ha törölted akkor nála hogy lennél fenn? Ez nem egyoldalú dolog: Ha te kitörlöd akkor nála is kitörlődsz... Egyébként pedig lehet hogy a törlést annak vette hogy nem jön be neked és lekoppintottad és előtte azért nem írt rád, mert a fiúk általában nem szoktak msn-ezni. Jó, lehet hogy sokszor van fent, viszont nem ír senkinek, max az üzenőablakába... A férfiak általában szeretnek szemtől szemben beszélni, főleg ha ilyen dolgokról van szó (udvarlás például)

15/f

2010. ápr. 8. 21:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja és hogy mit tudnál csinálni? Keresd fel élőben és beszélj vele, ahogy azt tették régen is... (persze régen legtöbbször a férfiak kezdeményeztek, de az internet megjelenése óta elég sokat romlott az önbizalmuk és túl félénkek.)
2010. ápr. 8. 21:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Off: ha a legmenőbb srác (a suliba), akkor már régen rossz... kifog csak használni!
2010. ápr. 8. 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha törlöd ne nagyon számíts még sok jóra. Amúgy pedig felejtsd el szerintem
2010. ápr. 11. 15:01
 9/10 0688 ***** válasza:

04-08 21:05

nagyon nemjól tudod... attól még hogy te törölsz valakit attól ő még látnifogja h fentvagy...

2010. ápr. 11. 15:24
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! hasznosak voltak

próbálom elfelejteni. ma iskolában meg 3szor elmentem mellette és láttam h néz. de ilyenkor meg alig mertem én ránézni :/ tapasztalatlan vagyok még az ilyenekhez..

2010. ápr. 12. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!