Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedjek az iskolában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek az iskolában?

Figyelt kérdés
Nem vagyok valami nyitott, de szeretnék ismerkedni. Sokan mondtak, hogy ott az iskola jó sok lánnyal. Na igen, de hogyan ismerkedjek? Csak úgy nem szólíthatok le senkit.
2010. ápr. 8. 19:21
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
17/F
2010. ápr. 8. 19:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Miért ne szólíthatnál? De ha nem akarod túl feltünöen,akkor kérdezd meg,hogy lesz e pl föci vagy töri órájuk,mert kéne az atlasz.
2010. ápr. 8. 19:22
 3/11 anonim ***** válasza:
25%
Le ne szólíts senkit! Ha leszólítasz egy lányt, a barátaival körbeállnak, kiröhögnek és levizelnek!
2010. ápr. 8. 19:31
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
persze...most kezd rájönni hogy a wow-on kívül is van élet!
2010. ápr. 8. 19:31
 5/11 A kérdező kommentje:
Ne magadból indúlj ki! ;) Arra nem gondolsz, hogy valaki egyszerűen visszahúzódó? Vagy netán történt vele már elég dolog, hogy ez neki nem ilyen könnyen megy? Lehetőleg csak normális válaszokat kérek!
2010. ápr. 8. 19:35
 6/11 anonim válasza:
Nekem volt barátom évfolyamtársam...Először próbálj meg a baráti körébe férkőzni a kiszemeltnek ;) Aztán jöhet ő...msn, találkozások :D ééééés tadamm!!! :) 15/L
2010. ápr. 8. 19:36
 7/11 anonim ***** válasza:
nem vitt rá a lélek hogy kocka legyek, ezért sok baráttal áldott meg az élet, és tapasztalatból mondom, hogy senki nem vágta le a tököm még azért, mert odamentem hozzá és megszólítottam
2010. ápr. 8. 19:45
 8/11 FFDP ***** válasza:
100%

Én bevallom meglehetősen beképzelt tudok lenni, de minden egyes alkalommal amikor egy lányhoz először odamegyek nagyon parázok :)

De azt hiszem azért el tudlak látni néhány tippel, mindenkinek ezeket tanácsolom (ha esetleg valaki egy - egy résszel nem ért egyet, nyugodtan jelezze):

Szóval, felveszed a kedvenc ruhád, amiben a legjobbnak érzed magad odamész hozzá (lehetőleg legyen egyedül legyen és a legjobb ha meglát és te úgy teszel még ha nem tudnád, hogy ott van és úgy "spontán", azonnal leszólítod- egyrészt nincs időd beparázni, másrészt lazának hisz majd), MAGABIZTOSAN, ez a lényeg, hidd el nem hülyeség, el kell hinned magadról, hogy te vagy a LEGJOBB, nem viccelek. Ne úgy állj hozzá, hogy megérdemlek - e egy ilyen csajt, inkább úgy, hogy megérdemel - e ő engem? Éreznie kell, hogy nem vagy elkeseredett, "tök mindegy", hogy kellesz - e neki és ha nemet is mond (ezek után kicsi az esély ;) :D), éreztesd vele, hogy ő vesztett el téged és nem fordítva. Egyébként légy laza, vicces, ne tényszerűen beszélgessetek (igen - nem), hanem legyenek "kifejtős kérdések", lehetőleg érzelmekhez kapcsolódóak. Továbbá hangolódj kicsit rá, nem azt mondom, hogy nyalj be, mert nem kell mindenben egyet értened (sőt), de kicsit vedd át a stílusát, használj olyasmi szavakat, mint ő. A testbeszédre is ügyelj. Maga a beszélgetés, ne valami klisészöveg legyen. Egyszerűen beszélj hozzá. Tudom, mai elhidegült társadalmunkban furának hat egy "idegenhez" odamenni, de gondolj arra, hogy ő ugyanúgy akar ahogy te őt (max. még nem tudja :D). - Szia. (remélhetőleg válaszol :D) és itt jöhet akármi aktuális. Hogy vagy? Milyen órád lesz? Csirke vagy inkább sügér? Alkalmazkodj ahhoz, hogy ő hogy válaszol és miket, szóval őt faggasd, ő beszéljen, ne te, ha kérdezz válaszolj, de ő a lényeg. Végül (ez ne legyen sok idő, maradj azért "titokzatos"- kb. 5 perc) térj rá,hogy menned kell, de még szívesen beszélnél vele teszem azt MSN - en. Írasd le vele egy papírra vagy diktálja, ne a legszarabb tollad legyen nálad :D Hát kb. ennyi :D

2010. ápr. 8. 19:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Én csak annyit írok tapasztalatból hogyha nem egy 1000-es suliba jársz. HÁZINYÚLRA NEM LÖVÜNK!!! Ezt tartsd szem előtt ha belevágsz.
2010. ápr. 8. 21:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok és örülnék, ha le mernének szólitani:)

16/L

2010. ápr. 11. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!