Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek az iskolában?
Én bevallom meglehetősen beképzelt tudok lenni, de minden egyes alkalommal amikor egy lányhoz először odamegyek nagyon parázok :)
De azt hiszem azért el tudlak látni néhány tippel, mindenkinek ezeket tanácsolom (ha esetleg valaki egy - egy résszel nem ért egyet, nyugodtan jelezze):
Szóval, felveszed a kedvenc ruhád, amiben a legjobbnak érzed magad odamész hozzá (lehetőleg legyen egyedül legyen és a legjobb ha meglát és te úgy teszel még ha nem tudnád, hogy ott van és úgy "spontán", azonnal leszólítod- egyrészt nincs időd beparázni, másrészt lazának hisz majd), MAGABIZTOSAN, ez a lényeg, hidd el nem hülyeség, el kell hinned magadról, hogy te vagy a LEGJOBB, nem viccelek. Ne úgy állj hozzá, hogy megérdemlek - e egy ilyen csajt, inkább úgy, hogy megérdemel - e ő engem? Éreznie kell, hogy nem vagy elkeseredett, "tök mindegy", hogy kellesz - e neki és ha nemet is mond (ezek után kicsi az esély ;) :D), éreztesd vele, hogy ő vesztett el téged és nem fordítva. Egyébként légy laza, vicces, ne tényszerűen beszélgessetek (igen - nem), hanem legyenek "kifejtős kérdések", lehetőleg érzelmekhez kapcsolódóak. Továbbá hangolódj kicsit rá, nem azt mondom, hogy nyalj be, mert nem kell mindenben egyet értened (sőt), de kicsit vedd át a stílusát, használj olyasmi szavakat, mint ő. A testbeszédre is ügyelj. Maga a beszélgetés, ne valami klisészöveg legyen. Egyszerűen beszélj hozzá. Tudom, mai elhidegült társadalmunkban furának hat egy "idegenhez" odamenni, de gondolj arra, hogy ő ugyanúgy akar ahogy te őt (max. még nem tudja :D). - Szia. (remélhetőleg válaszol :D) és itt jöhet akármi aktuális. Hogy vagy? Milyen órád lesz? Csirke vagy inkább sügér? Alkalmazkodj ahhoz, hogy ő hogy válaszol és miket, szóval őt faggasd, ő beszéljen, ne te, ha kérdezz válaszolj, de ő a lényeg. Végül (ez ne legyen sok idő, maradj azért "titokzatos"- kb. 5 perc) térj rá,hogy menned kell, de még szívesen beszélnél vele teszem azt MSN - en. Írasd le vele egy papírra vagy diktálja, ne a legszarabb tollad legyen nálad :D Hát kb. ennyi :D
Én lány vagyok és örülnék, ha le mernének szólitani:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!