Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segíts nekem, hogy mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segíts nekem, hogy mit tehetnék?

Figyelt kérdés
van egy fiú aki nagyon tetszik nekem.osztálytársak vagyunk,de új iskola szeptembertől,de úgy tűnik megint egy iskolába fogunk járni és megint osztálytársa leszünk.eddig szinte nem is beszéltünk,hetedikbe jött át a sulinkba.hát nem a legromantikusabb de citromailen keresztül elmondtam neki h bejön,de ezt először névtelenül.utána elmondtam a nevem.és azóta ha bármikor meglát elkapja a fejét,elmegy mellettem szinte már rohanva és ez elég rossz.mit tehetnék?
2010. ápr. 8. 17:50
 1/8 A kérdező kommentje:
kimaradt h 14/(lány) és nyolcadikos vagyok:D
2010. ápr. 8. 17:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Beszélj vele.
2010. ápr. 8. 17:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Plasztikai sebész? :O
2010. ápr. 8. 17:54
 4/8 anonim válasza:

Hát... nem túl jó jel h így reagált. De az is lehet h csak megijedt.Sztem vhogy megkéne próbálnod vele beszélni erről, mert ha az új suliba is együtt fogtok járni...hát nem lesznek túl jó évek ha feszültségben telnek el.Lehetséges am,h másképp kellett volna elmondanod neki és úgyh már rögtön névvel, vagy kicsit előtte beszélgetni vele ,h jobban megismerjen, lehet másképp reagált volna. Persze utólag már okos az ember:(

De én megpróbálnék vele beszélgetni akár msnen is, bár személyesen jobb lenne de valszeg a te esetedbe ez lehetetlen a viselkedéséből ítélve.

19/L

2010. ápr. 8. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Több lehetőség van, pl.:

1. egyáltalán nem jössz be neki, azért viselkedik így

2. bejössz neki, de fél, hogy szórakozol, pl. szivatjátok a barátnőiddel, és nem is jön be Neked, csak jót röhögtök a háta mögött!

Ez a levél nem volt a legjobb megoldás. Szerintem kéne vele személyesen, négyszemközt beszélned. Kérdezd meg, miért viselkedik így, beszéljétek meg kulturáltan azt is, ha nem jössz be neki, meg azt is, ha igen.

2010. ápr. 8. 18:01
 6/8 anonim válasza:

én is 8.-os vagyok

de azért ezt hogy vcsak így puhítás nélkül megmondod pf..rosz húzás volt

sz.tem veddd fel msn-re(vagy valami ilyesmire)és beszélj vele

2010. ápr. 8. 18:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet ronda vagy.
2010. ápr. 9. 10:38
 8/8 A kérdező kommentje:

ma az egész osztályban rólunk beszéltek.mert elmondta a barátjának aki egy nagypofáju hülye,ezért ő továbbadta.

folyton azt kérdezgették tőle,hogy összejöttök?én meg csak hallgattam.utána pedig fogadásbol odajött a fiu és megkérdezte hogy járunk?én meg nemet mondtam.ugytűnik hogy enniy volt.

2010. ápr. 9. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!