Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Szóval ne írj v 2x kössz
köszönj rá beszélj vele szépen utalj rá hogy tetszik neked és majd alakul...
2010. ápr. 8. 17:04
hát nem tudom, nem akarlak elkeseríteni de a legtöbb 8adikas csaj inkább idősebb pasit keres mint fiatalabbat =/ persze lehet hogy ő kivétel :)
2010. ápr. 8. 17:19
3/11 A kérdező kommentje:
Háát.. nemtom.. 8.os csaj 6.os hawerommal akart járni?? meg 15éves csaj oszt társammal járt.. velemmeg 16éves járna csak messzevan.. szal:D rem h öis "kivétel" am adott ilyen jeleket"" de nemtoom.. PL 1x jött velem szembe az utcán és mosolygott és engem nézett... meeg suleeba amikor van ilyen hirdetés, akkoris szokott nézni.. de lehet h csak beképzelem ezeket magamnak:(
4/11 A kérdező kommentje:
17:19 biztos helyes vagy és azért kapkodnak akkor a csajok :D mert nekem tök más tapasztalataim vannak :)
Vannak közös ismijeitek? Ha igen akkor kérd meg őket h mutassanak be neki, vagy menjetek el együtt sokan valahova :) ha ez nem lehetséges akkor muszáj bátornak lenned. Facebook vagy vip?:D egyéb közösségi oldal ahol fent van?:D keresd meg és jelöld be :D vagy msn :) sok sikert :) 15/L
2010. ápr. 8. 19:01
Szedd ossze az osszes batorsagod es legy ferfi.Menj oda hozza es kerdezd meg h h hivjak,jah dicserd meg h jolnez ki ma...Jah es mindezt lehetoleg a baratnoi ellot,h mert?Azert mert a lanyokat a baratnok velemenye is befolyasolya.Mosolyogj ra es legy vele turelmes...Ha jol nezel ki startbol nyert ugyed van...Aztan kerdezd meg h megadna e az IDjat,ted hozza h ha nm akarja akkor te nm erolteted,igy nm fog nyomulosnak hinni:)Sok sikert...
13/L
2010. ápr. 8. 19:10
elozo vagyok msn az ID helyet...:))
2010. ápr. 8. 19:12
8/11 A kérdező kommentje:
kösz a kommenteket:D sokat segitett.. DE 1 közös ismink van.. azmeg oszt társam.. hawerom végüülis.. de ha neki szólok akkor egész sulee tudni fogja h akarok vamit attola csajtol.. azmeg nemhiányzik.. 1-2 csajt ezérmár elba*tam és öt nemakarok:S éss háát.. odamenni hozzáá nemtoom xD ahhoz még nemvok elégbátor.. merthát csak suleeba látom..ottmeg.. milyen?? de milyen lenne, ha vippen bejelölném és elkérném az MSNjét éss.. bemutatnoznék h énvok aza gyerek aki .. xD meeg ilyenek.. lécci segitsetek még
9/11 A kérdező kommentje:
jaah és.. hát nemnézekki olyan nagyonjol.. de rosszulse xD ilyen alaap (kicsit emó féle a stilusom) igaz nemtommér de aztmondják xD
10/11 A kérdező kommentje:
igen RAJ vok bajod?:D x'D am ilyen IQfogyik lécci neirjanak köcce... temeg menjel orvoshoz:D
Kapcsolódó kérdések: