Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tevedtem, hogy elmondtam?
Egy kollegammal kibontakozoban van egy kapcsolatot , baratsag meg inkabb , nem törtent semmi köztunk , de naponta beszelunk stb , es ma mondta h a lanytestverevel van programja , es kisse csalodtam benne , h nem engem akar latni ma , es mondtam h nekem is van " testverem " akivel neha talalkozok , ha nincs jokedvem ..
Erre ugy vettem h lehült iranyomban , de miert ? Nem vagyok a felesege , nem kerte h baratnöje legyek, nem volt köztunk semmi , akkor meg mi a baja ?
Szerintem semmi köze...
Vagy akkor most mar nem lat komolynak , erkölcsösnek ?
Szingli vagyok nem tartozom senkihez
Hát mert paraszt voltál :)
Ő elmegy kirándulni a húgával, neked meg az a riposztod, hogy akkor majd jól megkefélteted magad a talonban tartott bikáddal.
Mé', há' szingli vagyok, nem vagyok senki tulajdona.
Ennyire hukye vagyok ez van.
Hogyan javithatom ki ?
A büszkeség egy bizonyos szintig jó dolog! De ha túlzásba esünk, akkor önön egónk fogságába eshetünk és az elzár másoktól!
Szóval most tanúsíts egy kis alázatot a másik iránt ha valóban fontos neked és kérj tőle bocsánatot!
És legközelebb ne tarts úgy igényt az idejére, hogy szinte alig alakul köztetek valami. Meg is értem, hogy a testvére fontosabb nálad és ha józanul belegondolsz akkor szerintem ezt te is belátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!