Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FFDP kérdése:

Lányok, mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki tetszik :) Már 2x láttam, mert ugyanoda járunk különórára és láttam rajta, hogy tetszem neki. Az egyetlen ok, hogy nem mentem oda hozzá az az, hogy tegnapig én is párkapcsolatban voltam. És oda szeretnék legközelebb (hétfőn) menni hozzá, csak nem tudom, hogy most gyávának tart - e vagy sem, a második alkalommal alapból olyan furán nézett rám. Szóval amikor beszélgetni kezdek vele mondjam el ezt ahogy most a volt párkapcsolatommal kapcsolatban, vagy inkább csak tegyek úgy, mintha először látnám?

Előre is köszi a rendes válaszokat, nem vagyok terhes :)

2010. ápr. 7. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
de az vagy!
2010. ápr. 7. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább tégy úgy, mintha először látnád, persze csak ha nem tud róla.

Ja, és mi van, ha ő terhes?

2010. ápr. 7. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
mármint ha nem tud a kapcsolatról
2010. ápr. 7. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nyugodtan menyj oda hozzá, beszélgessetek erről-arról, és egy idő után biztos olyan térre terelődik a téma, ahol eltudod neki mondani, hogy most szakítottatok a pároddal.

Sok sikert! :)

2010. ápr. 7. 20:46
 5/8 A kérdező kommentje:

"mármint ha nem tud a kapcsolatról" - nyilván nem, mert még nem beszélgettünk. :)

20:46- annyira nem tervezem elnyújtani első beszélgetésünket, tapasztalatom szerint egy lány szívesebben várja az első randit (mert optimista vagyok :D), hogyha a srác egy kicsit "titokzatos" marad ;)

És köszönöm :)

2010. ápr. 7. 20:53
 6/8 A kérdező kommentje:
És természetesen továbbra is szívesen várok válaszokat.
2010. ápr. 7. 23:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de biztos vagy benne, hogy tetszel neki?
2010. ápr. 8. 06:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen :) Jogos a kérdés, de erre rá szoktam érezni :)
2010. ápr. 8. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!