Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem frusztrál? Én vagyok egyedül ilyen?
Figyelt kérdés
Nem tudom elviselni valakiben, ha nagyon pörgős, ha nem nyugodt. Nem arra értem, hogy én azt preferálnám, hogy egész nap tunyul egy helyben, félreértés ne essék. Hanem arra gondolom, mikor valakinek ilyen kitörő érzelmei vannak, túlságosan pörög, vagy nagyon ideges, lobbanékony stb. Több srácon észrevettem ezt már. Magam is ideges, stressze típus vagyok, de nem mutatom ki, és más ember pörgőssége frusztráltá tesz. Sokszor én is nekiállok bolondozni, (: de alapvetően szükségem van a nyugodtságra.2016. ápr. 30. 02:18
1/2 anonim válasza:
Én sem szeretem az állandóan pörgő embereket, mivel magam is olyan vagyok, aki igényli a csendet és az elvonulást néha.
2/2 anonim válasza:
Mindenkit az zavar másokban, amit önmagában nem tud felvállalni. Ezt meg is fogalmaztad: te ideges és stresszes vagy, és elfojtod. Az elfojtásod miatt zavar, hogy mások képesek levezetni a feszültségeiket (már ha egyáltalán emiatt "pörögnek", mert ez csak a te feltételezésed).
Nyilván nem vagy vele egyedül, de akiknek nincsenek elfojtásaik, azokat nem zavar mások viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!