Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso randinak jo a mozi? 20 eves fiu es lany
Ha jól emlékszem az első alkalomnál nem fogta meg a kezem mert pattogatott kukoricát szorongattunk. :D De érezhetően húztunk egymás felé. :) Azóta végig fogjuk egymás kezét a filmek alatt. Meg egyébként is önkéntelenül mindig úgy helyezkedünk mindenhol hogy legyen "kapcsolat" köztünk. Érdekes. :)
Szerintem ha látsz rajta hajlandóságot akkor nyugodtan fogd meg a kezét. Vagy ha kijöttök a moziból és elmennétek sétálni, akkor pláne :) Én nem venném tolakodásnak ( nem is vettem).
Ne legyen mozi. Első randin ismerkedni kell és nem 2 órás ülni a sötétben. Séta, kávé, kaja,jégkori, falmászás, állatkert, akármi százszor jobb.
"Én olyan pasinak, aki moziba vitt első randira fel se veszem többet a telefont... Kreativitásból nulla..."
Az még nem jutott eszedbe, hogy el se menj? Megspórolnád mindkettőtök idejét.
Megkerdeztem tole hogy jo e a mozi mert mehetunk mashova is de azt irta hogy jo a mozi
Ugy terveztem hogy mozi utan valahova be ulunk enni valamit
Akkor utána mindenképp üljetek be valahova.
Szerintem semmiképp ne fogd meg a kezét az első randin:S
24L
#23 nem mondta előre, hogy hova megyünk, egyszer csak ott voltunk a mozinál, és közölte, hogy xy filmet fogjuk nézni... és igen, egy pasi igenis tudjon kitalálni érdekes randiötletet, ne mindig a sablonok menjenek...
10 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!