Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elso randinak jo a mozi? 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elso randinak jo a mozi? 20 eves fiu es lany

Figyelt kérdés

2016. ápr. 23. 19:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem az első alkalomnál nem fogta meg a kezem mert pattogatott kukoricát szorongattunk. :D De érezhetően húztunk egymás felé. :) Azóta végig fogjuk egymás kezét a filmek alatt. Meg egyébként is önkéntelenül mindig úgy helyezkedünk mindenhol hogy legyen "kapcsolat" köztünk. Érdekes. :)

Szerintem ha látsz rajta hajlandóságot akkor nyugodtan fogd meg a kezét. Vagy ha kijöttök a moziból és elmennétek sétálni, akkor pláne :) Én nem venném tolakodásnak ( nem is vettem).

2016. ápr. 23. 21:52
 22/28 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszene a kézfogás de az eberek többsége hajlik már az első-második randin valami ,,fejleményre" szóval ha van hajlandóság akkor nem tolajodás.
2016. ápr. 23. 21:57
 23/28 anonim ***** válasza:

Ne legyen mozi. Első randin ismerkedni kell és nem 2 órás ülni a sötétben. Séta, kávé, kaja,jégkori, falmászás, állatkert, akármi százszor jobb.

"Én olyan pasinak, aki moziba vitt első randira fel se veszem többet a telefont... Kreativitásból nulla..."

Az még nem jutott eszedbe, hogy el se menj? Megspórolnád mindkettőtök idejét.

2016. ápr. 24. 15:07
 24/28 A kérdező kommentje:

Megkerdeztem tole hogy jo e a mozi mert mehetunk mashova is de azt irta hogy jo a mozi

Ugy terveztem hogy mozi utan valahova be ulunk enni valamit

2016. ápr. 24. 15:22
 25/28 anonim ***** válasza:
48%

Akkor utána mindenképp üljetek be valahova.

Szerintem semmiképp ne fogd meg a kezét az első randin:S

24L

2016. ápr. 25. 18:12
 26/28 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2016. ápr. 25. 20:57
 27/28 anonim ***** válasza:

#23 nem mondta előre, hogy hova megyünk, egyszer csak ott voltunk a mozinál, és közölte, hogy xy filmet fogjuk nézni... és igen, egy pasi igenis tudjon kitalálni érdekes randiötletet, ne mindig a sablonok menjenek...

10 voltam

2016. ápr. 25. 21:07
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se tapizd a kezét. 14-15 évesnek lehet még izgi, hogy megfogta a sötétben a fiú a kezét, akivel az egész osztály járni akar, de 20 évesen, első randin, így ne. Érted még nem is nagyon ismerkedtetek meg, mert először megnéztek egy filmet és utána fogtok ismerkedni, de te már előre tapiznád a sötétben? Én tuti lekoccolnék utána, engem zavarna nagyon, pedig én nagyon laza lány vagyok, első randi után, vagy egy jó buliból, ha úgy alakul simán az ágyban lehet kikötni velem, de az zavarna, ha a kezemet fogdosná a sötétben valami idegen különösebb személyes ismerkedés nélkül. A netes írogatást pedig ne számítsd ismerkedésnek, személyesen még bármi(lyen) lehet a dolog, csak az számít, ami személyesen zajlik.
2016. ápr. 25. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!