Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire erdekelt a ferfi?
Figyelt kérdés
2 napja talalkoztunk , tegnap lattam aktiv a facebookon rairtam nagyon gyorsan valaszolt eleg sokat beszeltunk ....
Ma is en irtam ra , habar nem szokasom , de untam magam, valaszolt , beszeltunk kicsit , mondta h mos es megy teregetni , par perc mulva beszelunk , bla bla , de latom h folyamatosan aktiv a facebookon .... Megszakitja a beszelgetest ... Ez nem jo jel , jegeli a dolgokat ....
Mit szoltok ??
En mar ha ir se valaszolok...
Kulönben 56 eves nem tini
2016. ápr. 17. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!