Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők adnátok magyarázatot magatokra?
Figyelt kérdés
Elnézést ha általánosításnak tűnik a kérdésem!
A történet a következő, adott egy leányzó meg annak a barátnője. Kitudakoltam a barátnőtől hogy zöldutam van... sima ügy. Pénteken kezdeményeztem is nála kavartunk egy szórakozóhelyen, láthatóan élvezte, azonban azóta csak ritkán ír vissza és érezhetően más. Mi erre a magyarázat?
2016. ápr. 17. 09:01
11/14 anonim válasza:
Szerintem is az lhet a dologban, hogy megbánta és könnyen kapható eibinek érzi magát. Hívd el rendes randira, majd élőben meglátod hogy viselkedik.
12/14 Sunshinedoll válasza:
Gondolom buliba elég voltál neki, akkor jó bulinak tartotta, azóta kijózanodott, és rájött, hogy mégsem akar veled foglalkozni. Van ilyen.
13/14 A kérdező kommentje:
Hát... ez gáz.
2016. ápr. 17. 13:59
14/14 anonim válasza:
Én speciel már annak a résznek se örülök, ha a barátnőmtől puhatolózik valaki. Lehet a pasiknál ez máshogy működik, de a lányok közti barátság nem olyan álom, mint a filmekben. Csinált már ilyet velem is pár srác, hogy valamelyik barátnőmet belevonta, de nagyon nem örültem neki. Jobban szeretem eldönteni, hogy mit osztok fel velük. Ha az a lány még nem is állt így a dologhoz, mert mondjuk naivabb, elképzelhetőnek tartom azt is, hogy a barátnővel átbeszélték a találka után a dolgot és ő kavart be valamit... Tapasztalataim szerint az ilyesmibe jobb 3. személyt belevonni. Mondjuk azt én se értem, hogy miért nem hívtad el egy rendes helyre a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!