Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az normális hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy a barátom soha nem hiv meg semmire és nem szokott nekem fizetni? (3 hónapja vagyunk együtt)

Figyelt kérdés
2016. ápr. 15. 19:22
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Hogy tudnám neki elmondani hogy ez zavar engem? Akárhogy mondom úgy jön ki hogy a pénze kell
2016. ápr. 15. 20:01
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te meg szoktad hívni a barátodat néha valamire?
2016. ápr. 15. 20:03
 13/25 A kérdező kommentje:
Igen,irtam az előbb hogy szoktam neki finomságokat vagy más apróságot vinni.Múltkor például meghivtam egy hamburgerre,oda adtam neki a pénzt hogy ő fizess ki mig én bemegyek mosdóba (többet adtam neki hogy biztos elég legyen) és a vissza járót sem adta ide.Ez is zavart,mivel elég jól áll anyagilag.Én pedig még iskolába járok és szüleimtől kapom a pénzt.
2016. ápr. 15. 20:08
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezesetben hulye pasid van
2016. ápr. 15. 20:35
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyagilag jól áll akkor szemét a pasid. En számon kértem volna hogy hol a vissza járó? És oké hogy lehuzasnak találja de akkor ezt te is nyugodtan mondhatod mert téged lehuz... Nem ertem olyan problémák vannak amik nálam természetesek pl az hogy meghívjám a barátnőmet valahova fel sem merül hogy sajnalnam a pénzt és még is nagy ívben kerülnek a csajok és egyedül rohadok :D na nálam ez kész áh -.-
2016. ápr. 15. 20:56
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha 21 évesen jól áll anyagilag, akkor az gondolom a szüleitől van. Ebben az esetben csak egy kis önző g_eciről beszélünk, akinek kinyalták a segg_t otthon, és mindent megkapott.

Nem kell azon gondolkodni, hogy hogyan mondd el. Mondd el agy, ahogy nekünk leírtad. Ha nem tetszik neki, vagy pénzéhesnek néz, akkor mehet is Isten hírével.

2016. ápr. 15. 22:01
 17/25 nyitott fiú ***** válasza:
100%
Nem! Smucig !
2016. ápr. 16. 07:22
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a 13as kommented után végképp egy kis suttyó a barátod...

én rákérdeznék a dologra...

2016. ápr. 16. 11:52
 19/25 A kérdező kommentje:
Ha elmondom sem lesz sokkal jobb,képzeljétek el,bemegy a boltba vesz nekem valami apróságot (nem azért mert örömet akar szerezni hanem azert mert én mondtam neki) igy már elveszti az egész az értékét.
2016. ápr. 16. 12:00
 20/25 anonim ***** válasza:

nem.

te meghívtad már?

én ezt csinálom ilyenkor. egyszer.

2016. ápr. 16. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!