Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti csinálnátok ilyet egy számotokra semleges lánnyal?
Figyelt kérdés
Van egy fiú ismerősöm, elég kiszámíthatatlan, kiismerhetetlen, titokzatos ember. Tudja rólam, hogy szeretek festeni, látta is néhány képemet, és folyton viccelődött velem, hogy festőnek kellett volna mennem, meg hogy híres festő lesz belőlem és már viszi is a képeimet a múzeumba. Igazából nem tudom eldönteni, mikor beszél komolyan és mikor viccel, mivel rengetegszer ironizál. Na de a lényeg, hogy nemrég megkérdezte, hogy csinálok e festményeket megrendelésre, mondtam hogy nem, csak hobbiból, mire ő kijelentette, hogy rendelne tőlem, csak mondjak egy árat és ő kifizeti. Azt hittem csak viccel, poénból mondtam, hogy 5000 forint, de azért csináltam egy festményt neki, és jött is érte hozta az 5000 forintot, teljesen ledöbbentem, nem akartam elhinni, a pénzt se akartam elfogadni, de ragaszkodott hozzá és nagyon elégedett volt a képpel.2016. ápr. 13. 20:37
1/5 anonim válasza:
???
Tehát megkérnék-e egy számomra közömbös lányt, hogy fessen má' nekem öt rugóért egy képet?
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, hogy milyen esetben csinálnátok ilyet? Vagy egyáltalán csinálnátok e ilyet?
Mert én alig akarom elhinni, hogy ilyen létezik.
2016. ápr. 13. 20:43
3/5 anonim válasza:
Nyilván az is lehet hogy tetszel neki és ezzel is inponálni akar ...
4/5 anonim válasza:
Én szeretnék egy fele akkorát 2500 ért!
5/5 anonim válasza:
biztos bejossz neki! en szeretem ha valakivel lehet csipkelodni. de nem mindenki erti ugy. pl.: en folyton viccelodtem egy lannyal de megsertettem vele, vegul inkabb letiltottam mert nem akartam hogy ismet csak bantsam, hiaba nem ez volt a szandekom. tudom, gyoker vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!