Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az önbizalomhiány pasi esetében miért szexi?
Önbizalomhiány általános női vonás. Most egy nemi tulajdonság miatt nem ítélem el a nőket. Nekem sem esne jól, ha azért ítélne el egy nő, mert férfias vagyok.
2016. ápr. 12. 09:44
Nem, sajnos nem szexi egyáltalán, mert akkor azoknak lenne csajuk, aki hozzájuk sem mernek szólni. Ezzel ellentétben, azoknak van barátnőjuk, akiknek van golyó a lábuk között es oda mennek, próbálkoznak stb.
2016. ápr. 12. 10:39
Én csak a saját nevemben beszélek.
Ha alapból önbizalomhiányos egy férfi, az számomra nem vonzó. Ha miattam van zavarban, de alapból nem olyan, és olyan férfiról van szó, aki tetszik, akkor vonzó.
2016. ápr. 12. 11:26
7! Az önbizalomhiányos nem feltétlenül borúlátó, pesszimista ember. Én is kicsit önbizalomhiányos, zavarba jövős vagyok, de alapvetően jól érzem magam a bőrömben és az utálkozás is távol áll tőlem.
2016. ápr. 12. 11:34
En laza vagyok annak is tartanak de ha egy lánnyal kell beszelgetnem aki tetszik akkor elkezdek bénázni ha olyannal aki nem jön be akkor laza haveri alapon beszélek vele. Félek az olyan lanyoktol akik bejonnek nekem nem ertem miert de ez van.
2016. ápr. 12. 14:06
Pasi esetében inkább a határozottság szexi. De az nagyon.
2016. ápr. 12. 15:34
17/21 A kérdező kommentje:
De világosítsatok már fel, ez az egész döntés kérdése? Mert akkor miért nem duzzad minden pasi az önbizalomtól?
Nem attól függ, hogy mennyi megbecsülést, dicséretet, pozitív visszaigazolást kapott?
"Nem attól függ, hogy mennyi megbecsülést, dicséretet, pozitív visszaigazolást kapott?" - Ha csak ettől függne, akkor én itt sem mernék megszólalni név és arc nélkül...
Én gyerekkorom óta rengeteg pofont kaptam az élettől, a saját családomban is, szakmailag is. Igaz, én nő vagyok de én beintettem azoknak, akiknek ezeket a pofonokat "köszönhetem", és a sarkamra álltam.
2016. ápr. 12. 21:25
nem szexi. inkább legyél dagadt és szőrős magabiztosan, állítom hogy szexibb leszel mint akármilyen jól kinézően de önbizalom hiányosan. A nő a férfira fel akar nézni, mint egy magabiztos vezetőre, akinek a karjaiba beledőlhet. Mit várna bármelyik nő egy pasitól aki még csak magában sem bízik?? Attól még tévedhetsz valamiben, nem azt jelenti, hogy mindig neked kell hogy igazad legyen, csak legyél biztos magadban és ha tévedsz, tévedj meggyőződésből, ne hezitálj! Ennyike.
2016. ápr. 13. 14:07
20/21 A kérdező kommentje:
utolsó
Elég egyértelműen megfogalmaztad a lényeget. Még csak arra válaszolj te is, hogy ez döntés kérdése vagy sem? Mert ha döntés kérdése, akkor miért van az, nem minden férfi egyformán sikeres, legyen az nők, karrier, emberi kapcsolatok terén.
Kapcsolódó kérdések: