Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is bunkó volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is bunkó volt a pasi, jól tettem hogy nem keresem többet?

Figyelt kérdés
Beültünk valahová egy pasival a randin. Mondta elmegy egy sörért, visszajött és csak magának hozott egy sört és megkérdezte hogy én nem iszok-e
2016. ápr. 11. 12:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha már elment sörért,a minimum,hogy megkérdezi,kérsz-e valamit!?

a többi csak rizsa.....aztán,ha ez zavar téged,akkor a következő kört te kéred,ennyi.

2016. ápr. 11. 13:42
 12/24 anonim válasza:
76%

Nevessetek ki de én 2 hónapja ugyanezt csináltam :D Ez volt életem első - és legrosszabb randija. A csajt vagy 3 alkalommal hívtam el különböző helyekre, de mindig lemondta. Aztán negyedjére belement ha jöhet a barátnője :D :D

Már nem tudom miért mentem bele így az egészbe. A lényeg, hogy miután bemutatkoztam megkérdeztem akarnak-e sört, erre semmi válasz, mondom jó odamentem a pultoshoz majd vettem egy sört - csak magamnak. :D

Láttam az arcukon hogy furcsálják nekik miért nem hoztam, de ha az ember akar valamit akkor legalább nyissa ki a száját...

2016. ápr. 11. 14:00
 13/24 anonim ***** válasza:
Az tényleg ciki alapvetően, hogy nem akkor kérdezte meg, amikor magának elment sört venni, de utána azért korrigálta... emiatt még nem írnám le, de az is biztos, hogy meglenne a véleményem róla.
2016. ápr. 11. 15:00
 14/24 A kérdező kommentje:
13. Félre értések elkerülése véget. Miután visszajött nem azt kérdezte, hogy én mit iszok, mit szeretnék, tehát meghívott volna, hanem, hogy kérdezte hogy én nem iszok?.....
2016. ápr. 11. 15:05
 15/24 ~OnLány~ ***** válasza:
49%

Most várj..kicsit értelmesebben fogalmazd meg!

Szóval elment magának kérni egy sört,aztán vissza ment és rákérdezett,hogy Te iszol-e valamit/hozhat-e valamit?

Vagy vissza ment és megkérdezte,hogy Te miért nem iszol valamit?

Van különbség.

2016. ápr. 11. 15:10
 16/24 anonim ***** válasza:
83%

Férfiként egyrészt egyetértek a korábbi férfi válaszolókkal: Nagy arc lehet és tényleg thug life-szerűen él :D Aki ilyen laza és így áll a dolgokhoz az egyrészt tiszteletre méltó az én szememben, másrészt valószínűleg rengeteg nő közül tud válogatni ha így kezeli őket.

Szerintem nem volt bunkó.

Másrészt én ezt sosem tudnám megtenni, mert nem vagyok ekkora arc, úgyhogy én biztos először kértem/néztem volna egy itallapot, aztán megkérdezem mit innál velem szívesen és végül kérek egy-egy olyat mindkettőnknek.

2016. ápr. 11. 15:13
 17/24 A kérdező kommentje:

"Vagy vissza ment és megkérdezte,hogy Te miért nem iszol valamit? "

Erről van szó, pontosan! Az első esetben egy szót nem szóltam volna!!!

2016. ápr. 11. 15:13
 18/24 A kérdező kommentje:
Valóban "thug life" szerűen él és az a baj hogy ez nagyon vonzó, ezért is tettem fel a kérdést, nem tudom mit csináljak, meg persze baromi helyes :)
2016. ápr. 11. 15:25
 19/24 anonim ***** válasza:
Micsoda gondok...
2016. ápr. 11. 15:35
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Igazán nem vagyok érzékeny típus, és olyan szigorú értelemben véve nem is tartom ezt bunkóságnak, de azért, ha szeretnék imponálni valakinek, annyit minimum megkérdezek, hogy ő mit iszik?

Tudom, itt az az igazán vagány, ha valaki sárba alázza, azt a lányt, aki pénzéhes, mert örülne egy 350forintos üdítőnek, de ha mi barátommal elmegyünk valahova, felváltva hozunk egymásnak inni. Sőt, ha csak otthon kimegyek a konyhába teáért, megkérdezem tőle is, kér e egy bögrével és fordítva.

Tudom, a helyes arc és a gyik srácok tisztelete egy ilyen férfi iránt bizonyára megdönthetetlen alapjait képezik egy komoly kapcsolatnak, de én nem lepődnék meg, ha ez a srác csak egy éjszakás dolog felé terelne téged.

2016. ápr. 11. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!