Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátság vagy szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság vagy szerelem?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, egy évvel fiatalabb lánnyal szoktam találkozgatni, de viszont ez a találkozgatás biciklizés, futás, úszás, szóval ez sport. Nem tudom hogy ez barátság e vagy komoly kapcsolatot akar e a lány. Ha bármi kérdés csak irjatok kommrntbe, válaszolok.
2010. ápr. 6. 09:42
 1/7 anonim ***** válasza:
A lány ad jeleket? És te neki? Te többet szeretnél?
2010. ápr. 6. 09:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Én többet szeretnék, mondta h imád de rögtön utána hogy barátilag! akko most ő is fél bevallani? vagy mi legyen?
2010. ápr. 6. 09:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Tipikus női szokás. Csak barátként tud rád nézni.
2010. ápr. 6. 10:21
 4/7 A kérdező kommentje:
:(
2010. ápr. 6. 11:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Hívd el 1 randira ahol kettesben vagytok és sétáltok ismerkedtek (:

Ha nem megy el akkor alapbol barátság lehet..

A talin probáld meg levenni a jeleket (mosolyog, szemedbe néz, megilletődött, stb)

Esetleg randi közepe, vége fele probáld megfogni a kezét:D

Ha elhúzza akk barátság ha belemegy akkor lehet többis;)

Sok sikert:D

Ice;) (16/f)

2010. ápr. 6. 11:15
 6/7 anonim ***** válasza:
figyelt,én örülnék neki ha már ilyen kapcsolatba is lennék a kiszemeltemmel :D...ne izéljen a dolog..valdd be neki hogy szereted,szerintem ahoz már eleget találkoztatok...biztos hogy nemlesz gáz,és kiderül az igazság
2010. ápr. 6. 11:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi ^^
2010. ápr. 6. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!