Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha lerohantam egy pasit az érzéseimmel?
Talán még nem döntötte el, mennyire is érdekled komolyan. És mivel nála még opció a "csak szex", beijedt, hogy egyértelműsíteni akarod a helyzetet.
Voltam én is hasonló helyzetben, én hagytam a fenébe, ha valakinek nem kellek egyértelműen, akkor ne is szórakozzon velem.
Te is megérdemelsz olyan kapcsolatot, ahol kölcsönös a lelkesedés egymás irányába.
Irj rá 1üzenetet,hogy bocs de összavagyok zavarodva és kérdezd meg tőle szeretné e megbeszélni ezt az egészet?
Ha igent mond, találkozz vele fog vissza magad légy távolságtartó és hagyjad hogy Ő mutasson érdeklődést irányodba,ha ezt nem érzed akkor nyögd be neki hogy :Legyetek barátok!!!
Az esetek 90%-ában ezt kell csinálni,hogy úgy érzed megaláztad magad azt meg felejtsd el!
Nem kell rosszul érezned magad emiatt!
Igen, az a legegyenesebb, ha megkérdezed tőle, hogy végülis ő mit is akar tőled! Hiszen honnan is tudhatnád magadtól mit érez? Nem szabad várni a sült galambra, meg amíg a "férfi" végre elhatározza magát nagy kegyesen. Ha nem adott neked normális, egyenes választ, akkor a helyedben kiszállnék ebből a dologból. A "nekem ez kicsit gyors" pedig üres kifogás arra, hogy egy döntésképtelen, határozatlan valakiről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!