Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen hova mehetek ismerkedni?
Figyelt kérdés
eddig wowoztam de már megléptem a level 80at úgyhogy ráérek2010. ápr. 6. 00:01
31/63 anonim válasza:
na akkor 14 évesen örülj annak h Egerben laksz, meg az M kategóriás jogosítványodnak, meg arra h milyen kis humorzsák vagy, meg h nem kell sokat tanulnod és húzz a p*csába
32/63 A kérdező kommentje:
akkor én nyertem
2010. ápr. 6. 00:44
33/63 anonim válasza:
áh ez király,szerintem komolyan meg kéne ismerkednünk!
34/63 anonim válasza:
Azért jelentettem be mert vagy kitaláció, ha nem is az értelmetlen a kérdés... Kit érdekel hogy mit csinálj... Egyébként semmi köze nincs a randizáshoz legalábbis ebbe az irányba elment ez a kérdés, így rossz kategóriában van, az egyébként kérdésekben lenne a helye, de majd a moderátorok megnézik és véleményt alkotnak...
35/63 anonim válasza:
nem nyertél csak okos enged szamár szenved alapon rádhagytam...
36/63 anonim válasza:
most ném értem miért bántjátok? ^o) van egy csomó kérdés amibe azt írjátok h: 14 évesen volt az első fiútok/csajtok meg h akkor csókolóztatok először..stb. akkor most nem értem h ezzel mi bajotok -.-"
37/63 A kérdező kommentje:
és az kit érdekel ha megettem egy sűlthúst árt-e a diétámnak vagy hogy gáz-e ha eztcsináltam? azt aki feltette és ha nemtetszik a rendszer el lehet menni.
2010. ápr. 6. 00:48
39/63 anonim válasza:
hehe... ha kiírsz 1 kérdést akkor vállald azt is h vannak ellenvélemények...
40/63 A kérdező kommentje:
ájj le, nem áll jól neked
2010. ápr. 6. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!