Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Úgy hallottam, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Úgy hallottam, hogy a szép lányoktól jobban féltek! Ha így van akkor miért?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 21:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%

A szép lányok (akik tudják magukról, hogy azok) gyakran nagyképűek is, és elutasítják a közeledő pasikat, ha az nem egy divatmajom, akivel lehet villogni a barátnőknek.

Tudom, általánosítás, de nem magamtól találtam ki, tapasztalat.

Persze be lehet bizonyítani az ellenkezőjét (akár Neked is), de én ebből indulok ki.

2010. ápr. 5. 23:11
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert amelyik lány tudja magáról, hogy szép (90%-uk nem is az, csak hát a szülők stb. szerint), el vannak szállva maguktól (tisztelet a kivételnek), a pasikat lenézik, mert nincs BMW-je, Mercije stb a srácnak, nincs tele pénzzel és nem egy divatmajom. Az ilyen csajoktól nem félek, oda is megyek hozzájuk, de ha elkezdik a bunkózást, akkor leosztom őket és kész.

Amelyik lány meg nem ilyen, ő meg sajnos az általánosítás áldozata (bár személy szerint nem szokásom általánosítani).

Tehát ha teljesen normálisan viselkedsz, akkor nincs okod aggódni, csak nem könnyű a helyzeted a "normális" srácoknál.

üdv

2010. ápr. 6. 02:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha nem gond h magamról írok, nem én vagyok a legszebb meg a legkigyurtabb srác a földön. Viszont a szép lányok ezekre vágynak, és nagyképűek. Persze ez nem minden csinos lányra értendő, csak van egy ilyen részük is :). Félelemről szó sincs, én a szerényebb lányokra vágyom . ;)
2010. ápr. 6. 09:56
 14/20 anonim ***** válasza:
A jól kinéző csajoknak álltalában van pasijuk, és sokkal nehezebben lehet összejönni velük mint a csunyábakkal. Én sajnos pont ilyen korszakban vagyok. Amelyik csaj tetszik nekem azzal soha nemtudok összejönni. Akinek megbejövök, az meg nekem nem kell. 25|f
2010. ápr. 6. 10:55
 15/20 anonim ***** válasza:

Kedves 10:55: ...én sem írhattam volna le jobban... :D

25F

2010. ápr. 6. 17:58
 16/20 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem félünk tőlük, csak senkinek nem hiányoznak a plusz körök, meg a nyafogós plázacicák (mert ugye ők ma a "szép" lányok).

üdv

2010. ápr. 7. 00:36
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2010. ápr. 7. 20:34
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért "félek" a nekem nagyon tetsző lányoktól,mert nem akarom elszúrni. :)
2010. ápr. 18. 21:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem félek én tőlük, általában ők ijednek meg tőlem.

190 centi és 100 kiló felett ez van sajnos.

2012. dec. 4. 14:32
 20/20 anonim válasza:
Nem tudom... Sajnos nekem is ez a fajta problémám van. A volt sulimban 2 évig is bejött egy csaj a sziáig jutottam el 1x. A csúnyácska lányoktól nem jövök zavarba de ha egy csaj rámnéz aki dekoratív, azon nyomban vörös leszek és az agyamban lüktet az ér. És mivel megnémulok, így valószínű egyedül dobom fel a pacskert. De nem is az hogy nem tartom jónak magam a suliban is most bejövök min 10 csajszinak. Mindig keresem a kifogást miért nem lesz jó. Lehet te is ilyen lány vagy a fériak szemében. 🙄 Majd lesz egy tökös srác... Neked még mindig könnyebb a dolgod. 😊
2020. febr. 12. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!