Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Úgy hallottam, hogy a szép lányoktól jobban féltek! Ha így van akkor miért?
A szép lányok (akik tudják magukról, hogy azok) gyakran nagyképűek is, és elutasítják a közeledő pasikat, ha az nem egy divatmajom, akivel lehet villogni a barátnőknek.
Tudom, általánosítás, de nem magamtól találtam ki, tapasztalat.
Persze be lehet bizonyítani az ellenkezőjét (akár Neked is), de én ebből indulok ki.
Mert amelyik lány tudja magáról, hogy szép (90%-uk nem is az, csak hát a szülők stb. szerint), el vannak szállva maguktól (tisztelet a kivételnek), a pasikat lenézik, mert nincs BMW-je, Mercije stb a srácnak, nincs tele pénzzel és nem egy divatmajom. Az ilyen csajoktól nem félek, oda is megyek hozzájuk, de ha elkezdik a bunkózást, akkor leosztom őket és kész.
Amelyik lány meg nem ilyen, ő meg sajnos az általánosítás áldozata (bár személy szerint nem szokásom általánosítani).
Tehát ha teljesen normálisan viselkedsz, akkor nincs okod aggódni, csak nem könnyű a helyzeted a "normális" srácoknál.
üdv
Kedves 10:55: ...én sem írhattam volna le jobban... :D
25F
Egyáltalán nem félünk tőlük, csak senkinek nem hiányoznak a plusz körök, meg a nyafogós plázacicák (mert ugye ők ma a "szép" lányok).
üdv
Nem félek én tőlük, általában ők ijednek meg tőlem.
190 centi és 100 kiló felett ez van sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!