Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megprobaljam egy nalam 7evvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megprobaljam egy nalam 7evvel fiatalabbal?

Figyelt kérdés
27eves vagyok es nagyon vonzodom egy 20eves srachoz de nem tudom,hogy bele merjek e kezdeni. Latom rajta,hogy nem vagyok kozombos neki ,de eddig meg nem kezdemenyezett.Korulbelul egy honapja figyeltem fel ra es azota teljesen bele estem. Szerintetek megprobaljak valahogy kezdemenyezni vagy sok a kor kulonbseg? 27/N
2016. ápr. 4. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Ez most csak a saját tapasztalatom és magánvéleményem, de biztosan nem mennék bele. Soha. Már elégszer ráfáztam a fiatalabb srácokkal, úgyhogy többet nem kísérletezek. Egyáltalán nem passzoltunk, pedig "csak" 2-3 év volt köztünk, de szörnyen idiótán és gyerekesen gondolkoztak a dolgokról. Nem hinném, hogy egy 27 éves nő ugyanolyan szinten mozogna agyilag és gondolkodásmódilag, mint egy 20 éves srác, akit általában a bulik, csajok, piálás, dugás hajt.. Persze van kivétel, nem általánosítani akarok, de szerintem marha ritka. 27 évesen sokan vannak, akik már pl gyereket, családot szeretnének, mert már abban a korban vannak, míg egy 20 éves ezen nem igazán gondolkodik, vagy ha igenis, akkor nem komolyan.

Na de a lényeg, hogy te tudod, ahogy érzed.

22L

2016. ápr. 4. 17:45
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

Az elso felig hulyeseget irt felig nem.

En 20 eves vagyok, es nem bulizok, nem a dugas hajt (najo egy picit. Decsakegypicit). Sokat olvasok, a buli helyett a tudomanyos dolgok erdekelnek es csajozni sem csajozok, max akkor megyek oda hozza, ha hasznalja a jelrendszert, ami eddig nem sokszor esett meg velem.

Abban viszont igazad van, hogy a csaladalapitas messze van meg tolem, mivel csak 2 ev mulva, 22 evesen teszem le az emelt erettsegit es utana meg egyetem is lesz.

Ugyhogy ja

2016. ápr. 4. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Amit írtam nem hülyeség, hanem a SAJÁT tapasztalatom. :)

Megmondtam, hogy nem mindenkire igaz, de akikkel nekem volt dolgom azokra nagyon is illettek a felsorolt dolgok. Sőt, egyetemre járok már 1,5 éve és itt sem jobb a helyzet, semmivel sem. A nagy többséget a buli, pia, szex hajtja. Ritka hülyén tudnak dolgokat felfogni és néha kikerekedik a szemem, mikor hallom hogyan nyilatkoznak komolyabb témákról. Sokszor nem is tudok értelmes választ kicsikarna belőlük, mert nem veszik egyáltalán komolyan azt, amit éppen kéne.

2016. ápr. 4. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
VISSZA A TÉMÁHOZ szerintem nyugodtan meg lehet próbálni, a normális gondolkodás nem korfüggő, sőt, a leggyerekesebb emberek, akiket ismerek, 40 fölött vannak...
2016. ápr. 5. 04:00
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Tipikus ostoba nő! Huszonévesen rohadtul nem fog szeretni! Minden pasi csak idősebb nőt akar dugni. De meg is érdemled, ha ilyen hülye vagy hogy bele estél egy kis takonyba!
2016. ápr. 5. 08:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Itt már a saját véleményét és tapasztalatát sem írhatja le az ember, anélkül hogy ne pontozzák le? Szánalom...
2016. ápr. 5. 17:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyéb okok miatt lepontoztalak, mert megérdemled. Ha érvelni akarsz amellett hogy miért nem éri meg fiatalabbal párkapcsolatot létesíteni, akkor ne általánosíts. Azzal semmit nem érsz el.
2016. ápr. 5. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem megéri, a szerelem nem korhoz kötött. Ennyi erővel miért nem kötünk bele abba a lányba aki 25éves és 35éves pasival jár?
2016. ápr. 5. 21:23
 9/9 anonim ***** válasza:

#7: Leírtam, hogy tudom, hogy van kivétel, nem azért írtam, h általánosítsak.

"Persze van kivétel, nem általánosítani akarok, de szerintem marha ritka"

Ha én egyszer mindennap ezt tapasztalom, akkor nem fogok mást írni.

De persze, az is az én hibám, hogy itt egyesek se olvasni, se szöveget értelmezni nem tudnak...

2016. ápr. 6. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!