Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol szólítsak le egy lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol szólítsak le egy lányt?

Figyelt kérdés

20/F sajnos eléggé önbizalom hiányos vagyok, és bulizni sem járok mivel haverjaimat lehetetlen rávenni hogy hétvégén menjünk el.. és egyébként sem tudnék ott ismerkedni, hétközben meg dolgozok:)

Nem vagyok rossz pasi azthiszem, jó pár lány szerint cuki vagyok:D de akiket kérdeztem mind foglaltak/ haverok:)

Bicajjal járok dolgozni még mielőtt valaki buszos témát hozna fel :D

Netből sajnos meg már elegem van.:S Valamilyen lehetőséget láttok számomra?:)

2010. ápr. 5. 16:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
mész a bringával, látsz egy dögös darabot, kifaralsz melette, és megkérded tőle: tisztában vagy vele hogy a szépséged megállíthatja a város forgalmát?
2010. ápr. 5. 16:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Az a te bajod, hogy cuki vagy. Egy csecsemő meg egy kiskutya az cuki, de te legyél már férfi.
2010. ápr. 5. 16:23
 3/11 A kérdező kommentje:
kb én is ezt gondolom erről:S
2010. ápr. 5. 16:25
 4/11 anonim ***** válasza:
nézd a másik oldalról... inkább maradj cuki, vagy lennél inkább ocsmány?
2010. ápr. 5. 16:30
 5/11 anonim ***** válasza:

a nők manapság imádják a pofátlan g3ci ocsmány pasikat.

nézz utána

2010. ápr. 5. 16:45
 6/11 A kérdező kommentje:
nem ribit akarok felszedni:)
2010. ápr. 5. 16:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Milyen haverjaid vannak? WOW-oznak hétvégén?

Keress valakit, és menjetek el hétvégén valami szórakozóhelyre.

2010. ápr. 5. 17:05
 8/11 anonim ***** válasza:

az első válaszadó nagyon jó kis tippet adott, szerintem humoros, bárkinek tetszene, ha megfelelően színészkedsz hozzá és felháborodottan mondod, azt meg lehet gyakorolni.

Amúgy meg tudod hol érdemes próbálkozni?

1. Parkokban. Gondolom BP-n laksz, de ha nem is ott, biztos hogy van a közelben park. Ahol így tavaszonként meg nyaranként kutyát sétáltat a sok lány/nő. Odamész, megkérdezed mi a kutya neve. Jobb esetben megmondja. De miért ne mondaná meg. mondjuk "De szép kutya, hogy hívják?" "Berci" Te leguggolsz, és kedvesen ezt kérded a kutyától a szemébe nézve: Hmm, Berci, mit gondolsz, lenne esélye egy magamfajta pasasnak a gazdádnál?"

Ez szerintem nagyon tuti, csajok elolvadnak tőle.

2. Másik jó célpont a KÖNYVTÁR! Bizony. Logika: Aki könyvtárba jár, annak rengeteg ideje van, tehát nem foglalt. Biztos van jó néhány könyvtár a közeledben. Ott meg vannak egyetemista lányok. Kiszemelsz egyet, aki tetszik, megnézed, milyen könyvet nézeget, gyorsan lekapod a polcról ugyanazt, elsétálsz mellette és megkérded: "Szia. Jéé, te is ugyanazt olvasod? stb."

Vagy: kiszemelsz egyet, akinek olyan könyv van a kezébe, amit ismersz és olvastál, odamész és: "Szia. Hah, ismerem ezt a könyvet, olvastam már. Nagyon jó. Hol tartasz? Hogy tetszik eddig? Mit gondolsz erről-arról?"

Remélem adtam pár jó tippet :)

2010. ápr. 5. 17:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Kecskeméti vagyok sajnos:) innen többnyire lepattannak a korombeli csajok:D am könyvtár nmem rossz ötlet:D
2010. ápr. 5. 18:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

En is kecsoi vagyok, de sztem a konyvtar nem a legjobb otlet... Marmint en nem szoktam tul sok ertelmes lanyt arra latni... De azert egy probat meger. :)

Amugy a foteren du-onkent mindig nagy a nyuzsges, probalkozz ott, vagy a Malomban. Igen, tudom, oda foleg a plazacicak jarnak, de kivetelek mindig vannak. :)

19/L

2010. ápr. 5. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!