Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjak el randizni egy férfit?
Figyelt kérdés
félénk visszahúzódó csendes lány vagyok, szimpatikus egy férfi nekem, ő sem közömbös irántam, ahogy eddig észrevettem, viszont abszolút nem kezdeményez.
lehet azt hiszi, tuti van pasim, vagy csak szimplán nem jövök be neki.
nőként,hogy nyissak felé? mit mondjak? fura ez nekem, fordítva kellene lennie... férfiakban van a vadászösztön... ám most kénytelen leszek én ?...
2016. ápr. 4. 11:28
2/6 anonim válasza:
Ha le akarod magad járatni és azt akarod hogy kihasználjon akkor kezdeményezz. Sok nyomi szereti a nyomulós ku..ákat!
3/6 anonim válasza:
Csak írj rá és ketdjetek el beszélgetni. Ha bejössz neki, keresni fog. Nem kell átvenni a férfi szerepét ( randira hívni, egyéb programokat szervezni, folyamatisan írni neki, meghódítani), de nyithatsz felé. Ha ezek után sem veszi ászre magát, akkor hagyd.
4/6 anonim válasza:
Előző
"folyamatisan írni neki" - ez most komolyan "férfi szerep"? Szerintem 50-50%ban kellene, hogy keresség egymást. Ha csak az egyikük ír végig akkor az alá/fölé rendeltséget eredményez.
5/6 anonim válasza:
Ha úgy gondolod azért nem kezdeményez mert azt hiszi van barátod megpróbálhatod azt is, hogy egy beszélgetést olyan irányba terelsz, hogy megtudja, hogy nincs barátod. De szerintem ha elég nyilvánvaló számodra hogy nem közömbös irántad akkor szerintem nyugodtan felvetheted, hogy elmehetnétek valahova. Nem kell semmi extra dolgot kitalálni, vesd fel neki mondjuk, hogy elmehetnétek meginni egy kávét vagy ilyesmi.
6/6 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül elhívni, de valahogy jelezd felé, hogy szabad a pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!