Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vannak azon teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak azon teljesen kiakadva a pasik, hogy a többedik randi után a lány végül másvalakivel bújik ágyba?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 3. 21:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%

Tényleg ennyire alacsonyan van már az a bizonyos morális mérce?

Nem csak ez, hanem ott volt a mai "gyönyörűséges" nyugodtan kezdjünk ki házasokkal, mert úgyis megcsalnák a másikat, csak így nem velünk" megszólalás is.

2016. ápr. 3. 23:48
 12/17 ~OnLány~ ***** válasza:
36%

Ez olyan,mint mikor megdolgozol a pénzedért,de végül nem fizetnek ki a hónap végén.Körülbelül.

Én akkor nem is hitegetném a másikat.Ha egyszer valaki felkeltette az érdeklődésemet,akkor rá próbálok összpontosítani,megismerni,nem még kikezdeni egy harmadikkal,hogy ha nincs ló,jó a szamár is.

Ez mondjuk nekem meg így jött le a kérdésből.

Még lányként sem értek ilyesmivel egyet,de sajnos vannak ilyen nőszemélyek.

2016. ápr. 3. 23:59
 13/17 anonim ***** válasza:
42%

"A randizás semmire nem kötelez és nem szándéknyilatkozat"

De, a randizás pont, hogy szándéknyilatkozat... Azt jelenti, hogy érdekel a másik, és látsz fantáziát a dologban. Ez nyilván nem az első randira utal; abban a stádiumban nyugodtan szervezhet többet mindenki. Viszont amikor randiztok egy ideje, te pedig lefekszel mással, az szemétség.

2016. ápr. 4. 00:42
 14/17 anonim ***** válasza:

"Miért vannak azon teljesen kiakadva a pasik, hogy a többedik randi után a lány végül másvalakivel bújik ágyba?" - bocsánat, de egy kis szövegértelmezés, a kérdező meg cáfoljon meg, ha rosszul gondolom...

- többedik randi UTÁN - azaz, nekem ez azt jelenti, hogy legalább az egyik randipartnernél több jelölt is volt egyszerre, akikkel ismerkedett, és mindegyikükkel találkozott párszor, vagy legalábbis a jelöltek közül legalább 2-vel, aztán végül az egyik ezek közül jobban felkeltette az érdeklődését, így a többi jelölt automatikusan kiesett, és nem ők lettek a befutók, hanem az az egy, akivel aztán több is lett, és még komolyra is fordulhat

A kérdés elejéből pedig arra következtetek, hogy a többi próbálkozó vagy ezek közül legalább az egyik kiakadt, hogy végül nem ő nyert.

Ne haragudjatok, de én pont a férfiakról nem feltételezem, hogy nem próbálkoznak be egyszerre több nőnél is, akkor meg mit happognak? Ha én ezt elfogadom az ő részükről, és nem zavar, ha végül mást választ valaki, nem engem, és az élet megy tovább alapon majd úgyis jön más, és tovább tudok lépni, a férfiaknak sem kellene hisztizni. Persze, más kérdés, ha egy olyan férfi hisztizik, aki nem tud csajozni, de őket meg hadd ne sajnáljam, nőjenek fel...

2016. ápr. 4. 09:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen 10-es csakhogy az állásinterjún a felek tudnak egymásról míg a randizó felek,legyen az nő vagy férfi legjobb esetben sem tud arról hogy lenne vetélytársa.Akkor az ilyen hölgyeknek ajánlanám azt hogy rögtön az első randin mondja el,tisztázza hogy bocs de másokkal is randizom.Kiváncsi lennék meddig tartana az a randi.
2016. ápr. 4. 20:43
 16/17 anonim ***** válasza:
"míg a randizó felek,legyen az nő vagy férfi legjobb esetben sem tud arról hogy lenne vetélytársa" - Ez eléggé naiv hozzáállás, ahhoz, hogy biztos legyél benne, hogy nincs vetélytársad, olyan csúcskategóriásnak kell lenned, mint azok akik nem mászkálnak hétköznapi emberek között, vagy a randipartnerednek kell nagyon kritikán alulinak lennie...
2016. ápr. 4. 20:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem semmi, hogy egyeseknek ez természetes! :D
2016. ápr. 4. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!