Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor a lány külsejét nézve taszítónak számít, ha a karjáról nem tünteti el a szőrt? Illetve lányok, ti azt is le szoktátok szedni?
Szoke es nem latszik. De epilalom.
N
13 éves korom óta rendszeresen borotválom, heti két alkalommal, télen és nyáron is. Eddig nem erősödött meg. Nekem a szőrszálak hosszával volt bajom, mert kb. egy centisek voltak, szerencsére a színével nincs gond, az világosbarna. Szerintem a páromat zavarná, ha meghagynám. Sokszor hagyja el a száját a "láttad milyen szőrös a karja/lába/hasa?" mondat, ha pl. filmet nézünk, vagy az utcán ha elmegy mellettünk egy lány.
21/L
köszi a válaszokat!
én annál az egy alkalomnál borotvát használtam, de meg is bántam, mert a már másnapi a szúrós bökő érzés irtó kellemetlen volt, másrészt a bőröm teljesen kipirosodott tőle.
Epilátorból melyiket érdemes választani?
Én nem borotválom / gyantázom. Középbarna szőröm van... néha nagy ritkán rámjön az ötperc, hogy jaj, de zavar, aztán rájövök, hogy igazából mégsem, csak a média miatt hiszem azt. Ha fekete lenne, leszedném. Nem az a láthatatlan szőke jellegű, de sztem nem is zavaró (nem annyira sűrű, nem annyira sötét, nem annyira hosszú). Vőlegényemet sem zavarja.
Akkor leszedném, ha kifejezetten reprezentációs eseményen kellene részt vennem.
En leszedem mar eleg regota, erdekes modon nekem nem szur, nem is erosodik meg, pedig jo ideje hetente borotvalom.
Parom meg a baratai konkretan ki vannak akadva a szoros noi karon, en ezt nem igazan ertem, hogy miert, mindenesetre szerintuk alap, hogy egy no szedje le a karjarol is a szort. Es ez nem egy-ket ember, hanem egy konkret haveri tarsasag 15-20 emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!