Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mással találkozik?
Figyelt kérdés
Hivott találkára a szeretöm, de mondtam h ma talán nem..
Facebookon chatteltunk , es barmikor abbahagyhattuk volna a chattet , mindent elmondtunk es a talalkat is lemondtam... Erre kezdi h azt hiszem h nem talalkozhatunk ma merr a baratom hivott h segitsek neki ... Most erdekeskedett , mert nem mentem a talalkara, feltekennye akart tenni ? Vagy akkor mas növel talalkozott?
Megtehette volna h siman elköszön , nem tudtam volna meg h hova megy minek kellett bejelentse ö h nem talalkozhatunk ?
#randi #érdekeskedés
2016. márc. 28. 00:31
1/6 anonim válasza:
Elöször tanula meg fogalmazni
Van rajtad kivűl mégeggy szeretője v most váltott le téged.
2/6 anonim válasza:
Bár nagyon hajnal van, se harmadszori elolvasásra sem sikerült megertenem teljesen. Meg kéne tanulni írni és fogalmazni is, ahelyett h szeretőt tartasz. Vagy talán szakítani a mostani baratoddal és nem agyba-főbe csalni..talán! De persze ez csak egy javaslat..
4/6 anonim válasza:
Eleve a helyesirasod sokmindent elarul az ertelmi szinvonaladrol. Amin csak erosit az, hogy valoszinuleg magyarul sem tudsz, vagy egyszeruen a szovegertelmezes nem megy. Szereto = te kenyelmi kefelesre tartod mikozben van baratod (szerencsetlen ember) vagyis total semmi kozod hozza hogy mit csinal azon kivul ha nincs veled. Ha vam benne egy kis onbecsules akkor dob a p****ba es remelem a baratod is rajon elobb vagy utobb hogy kivel is van egyutt. Nem is igazan ertem a kerdesed. Erkolcsi alapod aztan semmi nincs hogy ilyenek miatt erdeklodj nala. Noj fel kislany, mert egy ido utan belatod hogy az elet mindig visszaadja igy vagy ugy az igazsagtalansagot.
5/6 anonim válasza:
Most akkor a szeretod is kene? Csak mert valamiert "tartod" a baratod, de ugy latszik a szeretod is kene, amit nem is ertek. Ideje lenne tiszta vizet ontened a poharba...
6/6 A kérdező kommentje:
A baratom csak azert mondok szeretöt mert nincs több köztunk szexnel
2016. márc. 28. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!