Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudja, megmondani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja, megmondani a pasi ha nem akar tőlem semmit? Olyan nehéz dolog ez Férfiak?

Figyelt kérdés
Adott egy 30 éves pasi első pár randi hú milyen jó minden.Érdeklődő,kedves,odafigyelő.. Eltelik 1 hónap az üzenetek száma lecsökken szinte a semmire, rákérdeztem elmondtam, nem vagyok kislány nem sértődök be ha nem akar tőlem semmit de velem ne taktikázzon,ne szórakozgasson mert nem szeretem. Hozzátettem,hogy nem ír szinte nem is törődik velem. Reagálása egy mondat: Nem szeretek neten írogatni,mint ahogy te sem. Megkérdeztem tegnap találkozunk-e ma, nyilván nem kaptam rá választ nem is találkoztunk, voltam a városban ahol lakik. Szokása arra fogni,hogy túl sok dolga van mostanában ide oda járkál, a kocsija is otthon volt.. Roppant érdekes :) Szemmel látható, csak kifogásokat keres bánja a nyavalya ha nem akar engem de mondja már meg, 30 éves könyörgöm.. Én még egyszer nem alázkodom meg, és nem írok neki. Ahol kommunikálunk Viberen ott is, kitöröltem a listából a nevét,hogy még véletlenül se tudjak neki írni, nem is beszéltünk ma csak két szót. Kérdem én pasik? Olyan nehéz elmondani,hogy kösz de mégsem akarlak?
2016. márc. 26. 17:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia, velem is fordult már elő hasonló, hogy az emberke egyszercsak eltűnt :D de mivel mindig több lábon álló nő voltam, így csak hónapok múltán vettem észre, és konstatáltam.

Amúgy abban, hogy nem mernek konkrétan nemet mondani, vagy konkrétan lezárni valamit, az húzódik meg, hogy a későbbiekben még legyen lehetősége téged elővenni. Sajnos ez nem nemfüggő, a nők is ugyanígy csinálják. :(

Én ezért szeretem, ha a másik fél kimondja, hogy nem akar semmit, vagy éppen egy kapcsolatban a másik fél szakít, mert akkor büszkén tudomásul veszem, elmondom, hogy sajnálom, és a végén mégis mindenki nekem könyörög, és ilyen távlatokból ennél nagyobb elégtétel nem kell. :)

Jelenleg egy 3 éves boldog kapcsolatban élek, mindenféle játszmázás nélkül, csak meg kell találni a megfelelő embert, a többit pedig -lehet,hogy sajátos szemléletmód, de- megbüntetni.

L/25

2016. márc. 27. 01:18
 12/19 anonim ***** válasza:

A pasi bunkó volt, de nem csak vele van ebben a helyzetben baj. Gondolta, elrak tartaléknak, te pedig még tepertél is a dologért.

Ne azon lepődj meg, hogy ő 30 évesen ezt csinálta, hanem hogy te 16 éves korod után, azt nézegetted, hogy otthon van e...

2016. márc. 27. 03:16
 13/19 A kérdező kommentje:
Nagyon félrertitek én nem kemkedtem mindennap a városba járok dolgozni be ahol lakik mivel megye székhely és nem tehetek róla,hogy muszáj neki pont a buszmegálló első bérházanal laknia és parkolnia. Nem direkt nezegetem elhihetitek de megerositesnek jo volt. Nyilvan tartom magam annyira,hogy ezek után nem tartanám vele semmi esetre tovább fenn a kapcsolatot.
2016. márc. 27. 05:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem írtam, hogy kémkedsz. Azt írtam, hogy nézted, hogy ott van e a kocsija.
2016. márc. 27. 05:53
 15/19 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszod meg mindenkinek! :) ma reggel írt de már meg sem nyitom az üzenetet.
2016. márc. 27. 11:10
 16/19 anonim ***** válasza:
11: Megbüntetni?... Hogyan?....
2016. márc. 27. 21:20
 17/19 anonim ***** válasza:
15: Hát ha most szerepet cserélsz vele és te hagyod lógva az mennyivel jobb? Most, hogy jelentkezett, egyszerűen megmondanám neki, hogy ennél intenzívebb kapcsolatra vágyom, ahol érzem, hogy fontos vagyok, és ennél jobban keresik a társaságomat, és hogy nem tetszik, amit csinál. "Mit gondolsz, Józsika, szeretnéd ezt így megélni velem, vagy inkább váljanak szét az útjaink?"
2016. márc. 27. 21:25
 18/19 A kérdező kommentje:
Megtettem ugyanígy ahogy ajánlottad és azt a választ kaptam,hogy kepzelodom össze vissza csak azért mert nincs ideje írni es oda fog figyelni rám ezek után..
2016. márc. 28. 00:35
 19/19 anonim ***** válasza:
:) És mennyi próbaidőt adsz neki?:)
2016. márc. 29. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!