Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja, megmondani a pasi ha nem akar tőlem semmit? Olyan nehéz dolog ez Férfiak?
Szia, velem is fordult már elő hasonló, hogy az emberke egyszercsak eltűnt :D de mivel mindig több lábon álló nő voltam, így csak hónapok múltán vettem észre, és konstatáltam.
Amúgy abban, hogy nem mernek konkrétan nemet mondani, vagy konkrétan lezárni valamit, az húzódik meg, hogy a későbbiekben még legyen lehetősége téged elővenni. Sajnos ez nem nemfüggő, a nők is ugyanígy csinálják. :(
Én ezért szeretem, ha a másik fél kimondja, hogy nem akar semmit, vagy éppen egy kapcsolatban a másik fél szakít, mert akkor büszkén tudomásul veszem, elmondom, hogy sajnálom, és a végén mégis mindenki nekem könyörög, és ilyen távlatokból ennél nagyobb elégtétel nem kell. :)
Jelenleg egy 3 éves boldog kapcsolatban élek, mindenféle játszmázás nélkül, csak meg kell találni a megfelelő embert, a többit pedig -lehet,hogy sajátos szemléletmód, de- megbüntetni.
L/25
A pasi bunkó volt, de nem csak vele van ebben a helyzetben baj. Gondolta, elrak tartaléknak, te pedig még tepertél is a dologért.
Ne azon lepődj meg, hogy ő 30 évesen ezt csinálta, hanem hogy te 16 éves korod után, azt nézegetted, hogy otthon van e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!