Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretném a választ megtudni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném a választ megtudni mert nem tudom és ez baj. Segit valaki?

Figyelt kérdés
Szóval: Van egy srác ö az évfolyamtársam. Az egész pasiba alapból a mosolya jön be meg a feneke sem rossz:D mikor kimegyek az udvarra őt keresem hogy hol lehet.. meg ugy jóóba vagyok vele.. de mikor elkezdek vele dumálni igy mondták már sokan h elvörösödök. ami baj az h neki van barátnöje.. tudom h egy kapcsolatot nem jó szét szakitani, de egyik ismeröse mesélte h a mostani bnöje miatt szakitott egy 3 éves kapcsolatával.. ez a dolog eléggé gáz tudom.. de attol még a mosolya bejön meg ugy nagyábol az egész csávó kedves jófej meg minden.. szal micsináljak?
2010. ápr. 4. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha jól veszem ki a szavaidból, nem igazán vagy komolyan oda érte. Jól néz ki, aranyos, de ennyii. Akkor mért is akarsz vele összejönni, még akkor is ha van barátnője? Amúgy ha egy három éves kapcsolatot otthagyott azért a lányért, tuti, hogy nagyon szereti....

Sztem jobban tennéd, ha gyorsan keresnél egy másik srácot, lehetőleg olyat, akinek nincs barátnője....

2010. ápr. 4. 14:42
 2/3 A kérdező kommentje:
ha nem vagyok komolyan oda érte miért keresem mindig öt és miért vörösödök el mikor beszélgetünk??:S
2010. ápr. 4. 14:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Most gondolj bele. Ha ott hagyta a 3 éves kapcsolatát egy lányért akkor nem valami hűséges. És ha érted is ott hagyja a mostani barátnőjéért akkor meg végképp nem az. És ne gondold, hogy a későbbiekben veled nem teszi meg.:D Gondolkozz.
2010. ápr. 4. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!