Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen témákkal MSN-ezik csajokkal írjon mindenki egy ötletet!?
SEGÍTSÜNK AZOKON AKIK HA CSAJJAL BESZÉLNEK LEFAGYNAK!!!
(én is lefagyok néha:-)
SZERINTEM EZ MINDENKINEK HASZNÁRA LESSZ!!!
CSAK ÉRTELMES NORMÁLIS VÁLASZOKAT ÍRJATOK !!!!!!!!!!!
Kerdezo, ha ennyire van humorerzeked, nem is csodalkozom, hogy te is lefagysz neha. Ezeket itt mindenki poenbol irta, a masik pedig az, hogy ha ismerek egy csajt, siman el lehet vele politizalni is akar, vagy lehet baromkodni is, amibe pedig belefer barmelyik fentebb felsorolt pelda, persze kello "komolysaggal".
19/F
Jo, megprobalok ertelmeset is irni. Csajozni nem MSN-en szoktam, hanem eloben. MSN-en megismerem ot, megtudom, mennyire ertelmes (ehhez jol jonnek pl. az intellektualisabb temak), mennyire van humorerzeke (ehhez jol jonnek a baromsagok), milyen nezetei vannak (ehhez mindketto jol jon), stb. Ha ugy dontok, megfelel, akkor meg elhivom randira. Ott meg ami jon. Egyebkent se lehet minden csajra ugyanazt alkalmazni. Ergo a kerdes hulye.
19/F
15.12 Ha ugy dontok, megfelel? LOL!!!!! hogy te mennyire bunkó vagy,valójában pont az ellenkezőjében reménykedsz és hazug vagy !!! (fordított pszihológia)-egy pszihológus
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!