Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tudnék mondani egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék mondani egy olyan fiúnak, akit egyáltalán nem ismerek?

Figyelt kérdés

Mivel tudnám leszólítani azt a fiút,aki teszik,de csak látásból ismerem-ő is engem.Olvastam többször,hogy teszik a fiúknak ha a lány kezdeményező típus.Szóval tippeket,konkrét szituációkat mondjatok!Köszi

14/L

2010. ápr. 3. 23:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

- Szia, olyan ismerősnek tűnsz. Nem találkoztunk már?

- Nem hiszem. Nem ismerlek.

- Akkor mit szólnál, ha megismernénk egymást?

- Rendben :), menjünk és üljünk be valahova beszélgetni.

...

2010. ápr. 3. 23:32
 2/23 A kérdező kommentje:
oh...hát köszi,ezt lehet hogy megpróbálom,bár elég nyomulósnak tűnik.vagy ez bejön a pasiknak?
2010. ápr. 3. 23:34
 3/23 anonim ***** válasza:
7%
csöcscsabdosáscsöcsöricsöcsiricsivel
2010. ápr. 3. 23:42
 4/23 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne. Minek kertelni?
2010. ápr. 3. 23:47
 5/23 anonim ***** válasza:

Mért ne jönne be? :)

Engem leszólítanál így.. nem ellenkeznék. Ha csaaaaaak.. nem egy 2 ajtós szekrényhez hasonló valaki vagy.

Viccet félre téve, kezdj. Ha ő nem kezd, akkor kezdj te. Ennyit erről. :)

2010. ápr. 3. 23:49
 6/23 A kérdező kommentje:

jó,de ha mondom hogy akkor ismerjük meg egymást és erre ő azt mondja hogy most nincs ideje,vagy nem akar megismerni vagy valami ehhez hasonlót az elég gáz lenne!

Amúgy egyáltalán nem vagyok ronda szóval lemerném szólítani csak attól félek amit fentebb írtam.

2010. ápr. 3. 23:51
 7/23 anonim ***** válasza:

Mindenki ettől fél, mikor erre kerül a sor. A fiúk is.

Ha meg sem kérdezed, akkor biztos hogy nem lesz ebből semmi. Ha viszont megkérdezed, akkor van rá esély.

2010. ápr. 4. 00:03
 8/23 A kérdező kommentje:

igen,teljesen igaz.huh majd erőt veszek magaman és megpróbálom.

de nemtudnátok valami lightosabb formát mondani kedves 81%-os???vagy akárki más :D

2010. ápr. 4. 00:05
 9/23 anonim ***** válasza:
92%

Hát lájtosabbként, azt tudnám elképzelni, hogy az eleje ugyanaz maradna, tehát a "szia, ismerősnek tűnsz" rész, és akkor nem mondod neki hogy na, akkor ismerjük meg egymást, hanem egyszerűen elkezdesz vele beszélgetni.

Tehát pl így:

- Szia, olyan ismerősnek tűnsz. Nem találkoztunk már?

- Nem hiszem. Nem ismerlek.

- Hmm... pedig biztosan láttalak már valahol. Itt laksz a környéken?

- Igen, itt lakom nem messze az ABC vegyesbolttól, a Hollán Ernő utcában.

- Tényleg? Arra gyakran járok, akkor biztos hogy téged láttalak. Egyébként melyik suliba jársz?

- Nos, nemrég költöztünk ide, és azóta...

... stb.

( majd a beszélgetés végén ránézel az órádra és: )

- Hű, hogy elszaladt az idő. Attól tartok mennem kell. Remélem még látjuk egymást! :) (bájosan mosolyogva, szemébe nézve)

NA, ha ennél pontnál a srác nem hív el valahova, nem kéri el a számod, vagy valami, akkor annak több oka lehet:

1. A srác egy idióta.

2. Van barátnője.

3. Nem tetszel neki.

Akárhogy is, ha nem akar veled "kapcsolatot", akkor egyszerűen csak annyit mond rá, hogy "én is" és kész, te meg elsétálsz.

Ez sokkal jobb, mert elkerülted vele, hogy azt kelljen mondania hogy "bocs, de nem" vagy " nincs időm" vagy "nem akarlak megismerni" vagy ilyesmi, szóval amitől féltél.

Sok sikert! :)

17/F (én voltam az első, és a többi 81%-os válaszoló is)

2010. ápr. 4. 00:44
 10/23 A kérdező kommentje:
Nagyön köszönöm,sokat segítettél! :D
2010. ápr. 4. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!