Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is hülyít, vagy esetleg szeretne valamit?!
Figyelt kérdés
25/F vagyok, a lány 20 éves, de van barátja kb. 8 hónapja. Sokat szoktunk találkozni, sétálni, beszélgetni, sok mindent megtudunk beszélni, jól elvagyunk egymással. pár hónapja csók is volt. Nagyon sokat néz, mosolyog, viccelődik, megérint. Teljesen úgy viselkedik mint aki akar valamit. De szereti a barátját elmondásai szerint. ( Szó sincs arról hogy elakarom őt szedni a barátjától, csak kíváncsi vagyok.)2010. ápr. 3. 20:07
1/2 anonim válasza:
Szerintem te a " a cuki,de csak barát" kategóriába tartozol.
2/2 anonim válasza:
Én azt mondanám h szerintem várj még egy keveset hogy mit csinál késöbb.. egyébként mi lányok szeretünk játszani a pasikkal.. de az elmondásod szerint,ez a lány akar valamit töled sztem:S:)amugy meg nem mindig a szó számit.. inkább a tettek..:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!