Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon találhatok olyan férfit, aki ezt képes lenne elfogadni?
Az a helyes ha óvatos vagy az ismerkedéskor és nem adod könnyen magad,de azért előbb-utóbb sort kell keríteni a szexre is.
Különben én hajlandó lennék várni,ha nem is a házasságig,de addig mindenképpen amíg te az mondod,hogy most már itt lenne az ideje.:)
Valamennyit sok pasi képes lenne várni, szerintem még a 6 hónap is belefér, de a házasságig tartót ne várd el tőlük. Ennyi idő alatt az egymenet hanyatt homlok elmenekült már, megismered eléggé a másik felet ahhoz hogy megbízz benne ennyire. Az h az az egy majom átvert, ne pecsételje meg az életed további részét.
20/F
Szerintem ha pettingelsz a fiúval, de tovább nem mentek, az nem kielégítő számára, hiszen felhúztad, és aztán meg úgy hagyod.
A szex, a megfelelő emberrel a kapcsolat megerősítése, testi-lelki egybefonódás, hatalmas bizalom. Nem azt mondom, hogy fűvel fával kell, sőt! Nekem eddig hosszú kapcsolataim voltak, és nagyon sokat számít a jó szex. Hamar ki lehet szúrni, ki az aki csak arra játszik, olyan jól senki nem színészkedik.
Ha a nászéjszakán derül ki, hogy nem passzoltok szexuálisan, akkor mi lesz, egy életet éltek le úgy? Szerintem ez senkitől nem várható el, lehet szeret annyira, hogy hajlandó várni, de ha annyira szeret, akkor már meg is bízhatsz benne annyira, hogy lefeküdtök egymással.
Hány éves vagy?
Hogy a kérdésre is válaszoljak szigorúan: találni találhatsz, főleg vallási gyülekezetek, templom és társai körül keresgélnék a helyedben. Esetleg szoktak lenni ilyen ifjúsági dolgai minden egyháznak, na ott biztos vannak fiatal srácok.
Másrészt, ez mivel nem látom mögötte a vallási vagy egyéb meggyőződést, nettó baromság, és ne csodálkozz, ha eddig is csak negatív tapasztalatot szereztél, pl. az exeddel. Arról nem is beszélve, hogy biztos nem vállalnám fel, egy férfi helyében egy szűz lánnyal a házasságot. Annyi rajtad kívül álló ok miatt nem jöhet létre a szex, amiket nem is tudhatsz előre, hogy már egy hét múlva mehettek válni. Felesleges ezzel tönkretenni magadat. Egyszerűen csak meg kell tanulni választani, ha mondhatom így. Nekem pl. mindkét komoly kapcsolatomban volt szex kb. 5 nap után, mégsem hagytak el. Egyszerűen ne fiatalka, bulizós srácokkal kezdj, és ne 5. randi után hidd, hogy kiismerted.
És talán tanácsos lenne elbeszélgetnek egy pszichológussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!