Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megneztem, milyen az Olymp ing! Nem vasalos ing! Azt messzirol felismerem. Szoval azt sugallja szamomra, h a viseloje okos, igenyes, szereti hasznosan tolteni az idejet, nem holni vasalassal. En is ilyen vagyok! En is nem vasalos irodai cuccot hordok. Minel kevesebb hazimunkat szeretek vegezni,igy vasarolok.
A melegitovel nem tudok azonosulni meg a konditeremben se. Esetleg futashoz elnezem, de az mar ott is esszerutlen viseletnek szamit. En sose hordok melegitot.
Szoval a nem vasalos ingekben mindig feltunoen jol fesult vagy, ezt szeretem en is.
Tudod en szeretek minden nap szexelni is egy elettarssal, de egyszer se vasalni. Az idovel takarekoskodni kell.
N
#9es,nekem megjelent Biggie Smalls XD
Amúgy tènyleg nem a ruha a legfontosabb, hanem a testi adottságok..pl Cristiano Ronaldo felvehet egy melegítőt is, akkor is ő lesz Cr..míg én tudnék neked mondani olyar(nem írok nevet,de konkrét személyre gondolok),aki méregdrága ruhákba jár, menő autókkal, szóval látszik hogy van pénze, mégsem kellene egy nőnek sem, mert csúnya..
Én úgy mondanám, hogy a ruha is teszi. Csak nagyon kevesen mondhatják el magukról, h annyira jól néznek ki, olyan magasak, jóképűek, jó testűek, h mindegy mi van, rajtuk.
Az átlagos férfi meg miért ne éljen a ruhák adta töblettel? A nők is élnek a smink, hajformázók, hajfestékek, szexi ruhák adta lehetőségekkel, nektek is ott a lehetőség.
Miért járnátok mackófelsőben, ha rendes utcai ruhában sokkal normálisabban lehet kinézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!