Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mennyire irritáló ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire irritáló ha egy pasi nagyon pattanásos? Az arcán? Vettem krémet, bogyokat szedek, mindent, ami elvileg elmulasztja, de semmi. Mennyire gáz? Köszi elöre is a válaszokat 18/F

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 11:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Te is tudod minek kérdezed?
2010. ápr. 3. 11:33
 2/22 anonim ***** válasza:
ragyaa ragyaaaa aaa a a a aaa A Aaa a itt a a vége
2010. ápr. 3. 11:35
 3/22 anonim ***** válasza:

Nem vagyok lány és sokadjára írom ezt, de ha kevesebb méreganyagot vinnél be, akkor jóval kevesebb pattanással kéne megbirkóznod.

Aztán ott van még lehetőségként a napozás, amit már most is el lehet kezdeni.

Egészséges étrenddel és szabadban űzött sporttevékenységgel többet érsz, mint pár kozmetikummal.

2010. ápr. 3. 11:36
 4/22 anonim ***** válasza:
ugyan már, ez a tinikor velejárója. engem nem zavarna. csak azért ápolja magát.
2010. ápr. 3. 11:38
 5/22 anonim ***** válasza:

Szerintem leginkább azért lesz zavaró, mert téged zavar, és ezért úgy is viselkedsz... Érted.

Egyébként engem nem zavart annak idején.

2010. ápr. 3. 11:46
 6/22 anonim ***** válasza:
engem zavarna ha nagyon pattanásos..:S
2010. ápr. 3. 11:51
 7/22 anonim ***** válasza:
30%
tinikor? könyörgöm, 18 éves. 15 éves koromig voltam pattanásos.
2010. ápr. 3. 11:52
 8/22 Dymo ***** válasza:
menj el bőrgyógyászhoz,rendbe hozza,nekem is ettől jött rendbe,a többi szar kenőcs meg kozmetikus,stb semmit nem ért
2010. ápr. 3. 12:14
 9/22 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna
2010. ápr. 3. 12:16
 10/22 anonim ***** válasza:
47%
igen, ez még a tinikor. ugyanis eightTEEN. majd elmulik. van, aki tovabb pattanasos, mint 15.
2010. ápr. 3. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!