Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A diszkó tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A diszkó tényleg ennyire sikert hozhat valakinek a csajok terén?

Figyelt kérdés

Haver helyzete:

pár hónapja még itt nyavajgott, hogy ő sosem kell senkinek, meghogy aggastyán lesz, ilyenek (17 éves)

mostmeg 20 éves barátnője van, és csaknem úgy fűzi a csajokat, ahogy akarja....

Discoba járt, neten ismerkedett, stb (állítása szerint) és azért jöttek neki össze a dolgok...

Nem értem, hiszen mindenhol azt írják neten, hogy így meg úgy fújj discoba ismerkedni, oda nem járnak csak a retardáltak, meg a d*gni akarók.

Nem vicc ezt olvastam!

A valóság mást mutat.

Több embernél is észrevettem, hogy miután rendszeresen elkezdett bulikba járni huzamosabb időn belül volt barátnője.

Én is bulizok, de csak havi 1-2 alkalommal.

Kérdés:

Ha disco / bulipatkány leszek, nagyobb az eséllyel csajozok be újfent?

(kb egy hónapja szakítottunk a barátnőmmel (közel egy év után) , azóta rendesen "bekockultam", nem nagyon járok el ismerkedni. Egyfajta "lelki támaszt" nyújtottunk egymásnak a haverommal, de így hogy ő becsajozott, nekem is kéne valamit összehoznom)

2010. ápr. 2. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:

figy, aki komolyan akar ismerkedni az általában úgyis olyan emberekkel ismerkedik meg, akik szintén így gondolják, pláne ha fiú az illető, mert ugye ő kezdeményez. diszkós ismerkedésről nekem ez a véleményem. sztem csak panaszkodnak azok akik ezeket mondják, h diszkó így meg úgy.

am neten is ismerkedhetsz, ha már úgyis kocka vagy :D

szakítás után meg úgyis az a lényeg, h sok emberrel beszélgess és képes legyél újra járni vkivel, mert amíg nem tiszta a kis lelked, addig csak becsapod az új bnődet, akinek aztán az lesz a véleménye, h a diszkóba csak dugni akarók járnak, és innen kezdődik az ördögi kör :D

filozofálgatásból elég is lesz :D

a lényeg,h akárhol lehet ismerkedni, aztán majd alakul.

:*

2010. ápr. 2. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hmm..volt egy időszak az életemben,amikor annyit buliztam egy év alatt mint más normális ember 5 év alatt.Ez időben persze jöttek-mentek a pasik az életemben,de egyikkel sem tudtam tartós dolgot kialakítani.Persze,lehet ez az én hibám is volt.

Már egy ideje lenyugodtak a kedélyek nálam,és 3,5 éve élek tartós kapcsolatban.Nem buliban ismertem meg a párom.Aki előtte volt hosszabb ideig ilyen se veled,se nélküled kapcsolatom,vele sem buliban ismerkedtem meg.

Esélyed lehet egy csajra,de az,h normális,eszes csajt fogsz ki,annak már sokkal kisebb.

2010. ápr. 2. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:

ne azért csajozz be, mert haverod is becsajozott.. lehet találni bulikba is normális csajokat, bár tény hogy r1bancból több van.

puding próbája az evés.

2010. ápr. 2. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

az biztos hogy a diszkó is egy jó kapcsolatteremtési helyszín ezt senki nem mondta...ésaz biztos hogy az msn-nél meg a csetelésnél sokkal jobb

de az tény hogy a diszkóban manapság vagy drogdílerek vagy szopni akaró de nem tudó tini kislányok vannak mondjuk diszkója válogatja

én pl egy olyan helyre járok diszkóba ahol télleg hétről hétre ugyanazok az emberek járnak kevés a balhé kevés a cigány jó drogosok meg kis tinik vannak de az alap réteg szerintem 1-2 éve ugyanazokból az emberekből épül fel

és szerintem az ilyen hely az igazi

szóval igen a diszkó sokakat megváltoztat valakit előnyére valaki meg nem

2010. ápr. 2. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Nőket fűzni bárhol lehet, egyszerűen az alkoholban jobban oldódik az emberek gátlása, pl a nyúlbélák oda mernek menni a csajokhoz.
2010. ápr. 2. 22:55
 6/8 anonim ***** válasza:

van aki azért megy a diszkóba,hogy becsajozzon/bepasizzon egy éjszakára.van,aki komoly kapcsolatot keres.és van aki csak lazít,kiadja a fáradt gőzt.szerintem az első van többségben..

egyébként diszkóban is kb. ugyan annyi az esélye h csajt találj,mint társkeresőn.szerintem.:)

amúgy,énis igy voltam barátnőmmel-lelki támasz. ő meg bepasizott....de mind1 majd énis találok vkit.vagy kockulok tovább.:D

L/17

2010. ápr. 2. 22:57
 7/8 anonim ***** válasza:

én azért járok a discoba, hogy keményen megdöngessenek. Egy fárasztó hét után ennyi jár nekem és így a pia is ingyen van.

L13

2010. ápr. 3. 00:51
 8/8 anonim ***** válasza:

az előző tuti habi :)

am nem csak attól leszel gigolo hogy sokat jársz bulizni, minden csajnak más kell: kinézet, pénz, duma stb.

szal ha minden megvan és nem vagy gyáva és oda mersz menni hozzá ismerkedni, jól társalogsz akkor lehet esélyed

2010. aug. 30. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!