Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Ha a pasi szandálcipőben megy randira, az nálatok kizáró ok?
14:
Besz.rás! Te tényleg nem érted! Most nem tudom lelőjem-e a poént vagyse? :-D
De jó, hogy itt jössz a hat évesekkel, mert te vagy azon a szinten.
Remélem van olyan, akinek leesett, hogy mi a baj a "kollégánál"? Mondjuk az, hogy a kérdésben szandálcipő szerepelt és ő rögtön a szandálokról kezd el írógatni, majd miután felhívom erre a figyelmét még neki áll feljebb meg osztja az észt! Mintha villamosságtanból valaki keverné a feszültséget a töltéssel, és miután felhívod rá a figyelmét még nagyban magyarázná, hogy a volt a töltés mértékegysége... bár mit példálzok itt ezzel szerintem azt sem tudja ezeket eszik-e vagy isszák. Jellemzően a "lábgomba és izzadtságszag imádók" tájékozatlan emberek.
Azt meg továbbra is igaz, hogy a szandál egy praktikus viselet, arra találták ki, hogy legyen mit hordani nyáron! Csak sajnos sokan azt hiszik, hogy a 19. századi Londonban élnek, ott valóban nem volt indokolt a viselete. Ideje lenne felébredni, bár igaz elég sok furcsa fétis van, biztos vannak férfi lábszag imádók is, de azért a többség szerencsére nem tartozik közéjük. :-D
Szoktam volt mondani, hogy a komoly férfi hord szandált nyáron, amelyik meg komolynak akar látszani, az meg rohad a zárt cipőben.
Első vagyok. Ja, akkor én a sima szandálra gondoltam. :D A szandálcipő gány, hanyagold. :D
A sima szandállal azért nincs bajom, mert hacsak nem a piacon veszed 500-ért, lehet találni normálisat.
Pl. ezzel sztem semmi baj nincs:
"14:
Besz.rás! Te tényleg nem érted! Most nem tudom lelőjem-e a poént vagyse? :-D
De jó, hogy itt jössz a hat évesekkel, mert te vagy azon a szinten.
Remélem van olyan, akinek leesett, hogy mi a baj a "kollégánál"? Mondjuk az, hogy a kérdésben szandálcipő szerepelt és ő rögtön a szandálokról kezd el írógatni, majd miután felhívom erre a figyelmét még neki áll feljebb meg osztja az észt! "
Én nem értem? Leírtam, hogy mindkettő a kisgyerekeknél és 60 év felett elfogadott. Nem érdekel, hogy itt parádézol, mert nem fogod fel, hogy nevetséges vagy a kis tipegődben. Tőlem úgy öltözöl ahogy akarsz, de fölösleges játszani az eszed.
"Szoktam volt mondani, hogy a komoly férfi hord szandált nyáron, amelyik meg komolynak akar látszani, az meg rohad a zárt cipőben."
"Találó" mondás. Blikkben olvastad? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!